Poveste de dragoste, sub semnul Teatrului, Operei Naționale și a lucrurilor care contează

Pentru Alexandra Velniciuc și Puiu Șerban povestea de dragoste a început acum 20 de ani aproape. 

El era preparator la Facultatea de teatru, Alexandra studentă, obișnuită cu lumea teatrului de mică. Tatăl ei fiind un actor cunoscut și apreciat, Ștefan Velniciuc. Atât Puiu Șerban, cât și Alexandra nu s-au agreat de la început. Chiar dacă ai lui colegi îi spuneau ce frumoasă e Alexandra, el nu prea vedea asta și o chinuia cu examenele. Însă adevărata întâlnire și când și-au descoperit iubirea unul pentru altul a fost la Opera Naționala Română, unde regizorul a mers ca să își vadă iubita care era balerină, dorea să se despartă de ea și s-a dus să discute cu ea. Pe hol când a ajuns la Opera a auzit o voce diafană, ce faceți, domnule profesor? Era Alexandra care se dusese să își vadă mama ce era prim balerină, fiind cunoscută la operă de toată lumea. PuIiu Serba i-a zis să îl aștepte și îngândurat a plecat să discute cu iubita despre despărțire. După o oră, a luat-o prin altă parte, prin fața Operei și a găsit-o pe Alexandra care îl aștepta. L-a impresionat gestul ei, chiar dacă nu prea vrea să recunoască. Dar, hazardul le-a mai pregătit o întâlnire specială să se găsească.

Și-au dat seama că sunt întâmplări deosebite în viața lor


A fost o alt zi cu o întâlnire prin ploaie și o umbrelă, și un sărut ca eschimoșii.. Conducând-o acasă, și-a luat la revedere, iar când a plecat Alexandra l-a strigat: Domnule Profesor, luați umbrela să nu vă plouă și l-a întrebat dacă știe cum se săruta eschimoșii, el a zis că nu știe, iar ea i-a arătat că e atingânduși nasurile. Gestu l a impresionat pe regizor și atunci a început să o vadă parcă cu alți ochi pe Alexandra, ca pe o femeie și o potențială iubită. Totul sub magia iubirii. Au multe lucruri care îi apropie, iar, de când sunt împreună au reușit să fie un cuplu frumos, trainic. Au profesii apropiate și de multe ori au lucrat împreună, dar au făcut un pact că acasă nu vorbesc de serviciu. Pe scenă se comportă civilizat și profesional. Când ajung la ei acasă, sunt doi îndrăgostiți veritabili. Au învățat că lucrurile simple sunt cele mai adevărate.

(w670)

Merg în aceeași vacanță în Grecia, de când s-au cunoscut


Nu uită să își facă declarații de dragoste, mici cadouri, bucurii ale sufletului. Ea gătește la inspirație cele mai inventive rețete culinare. Recunosc așa cu sinceritate că își păstrează vie flacăra iubirii. Un lucru la care țin cu sfințenie este că merg în același loc, în Grecia, unde au mers de când s-au cunoscut și le place că de acolo își iau energia pozitivă. Au găsit bucuria unei relații profunde de dragoste.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel