PNL Sector 1: Când cifrele vorbesc, Clotilde Armand ar trebui să tacă! Primar catastrofă!

PNL Sector 1 lansează noi acuzații la adresa primarului Clotilde Armand.

“PNL Sector 1 continuă să prezinte realitatea din primăria condusă de Clotilde Armand. Cetățenii sectorului 1 trebuie să fie informați corect, nu prin postări trunchiate pe Facebook, cum ne-a obișnuit primarul catastrofă. Cifrele și imaginile nu mint. Pozele anexate au fost făcute în săptămâna dinaintea începerii noului an școlar și vorbesc de la sine.

Sectorul 1 are un buget de cca. 407.000.000 lei alocat de Consiliul Local pentru unitățile de învățământ. Din această sumă, Primăria Sectorului 1 are la dispoziție 139.000.000 lei pentru a moderniza școlile din sector, diferența fiind repartizată către fiecare școală în parte în vederea asigurării funcționării acestora.

Deși Primarul Sectorului 1 se laudă cu investiții majore în școlile din sector, cifrele aferente plăților efectuate până la 31 august ne spun contrariul: doar 10% din suma alocată investițiilor din școli a fost cheltuită! Situația  este tristă în majoritatea școlilor din sector: lipsa igienizărilor, lipsa reparațiilor curente și a investițiilor în amenajare și modernizare.

Astfel, așa cum reiese clar din cifre, Sectorul 1 are fonduri suficiente aprobate deja de Consiliul Local, care doar așteaptă să fie cheltuite pentru educația elevilor. Blocajul este dat de nepriceperea, neputința și managementul defectuos al administrației Clotilde Armand, efectul fiind evident în majoritatea școlilor.

În prezent, în sectorul 1 elevii continuă să învețe în 3 schimburi, contrar declarațiilor lui Clotilde Armand, exemplul cel mai elocvent fiind Școala gimnazială Pia Brătianu, pentru care primarul Armand nu a reușit de aproape 1 an de zile să amenajeze spațiul din Mareșal Averescu nr. 17, deși a avut votul Consiliului Local și fonduri alocate în acest sens.

Deși Consiliul Local a votat, Clotilde a uitat! Primarul Sectorului 1 se face că plouă când vine vorba de hotărârile adoptate de Consiliul Local care ar fi contribuit decisiv la creșterea calității învățământului din Sectorul 1, respectiv:

Modernizarea și refuncționalizarea imobilului situat in B-dul Apicultorilor nr. 1, în vederea utilizării acestuia ca unitate de învățământ - Scoala Gimnazială nr. 6.

Construire ansamblu educațional compus din școală, grădiniță, căi de circulație, spații verzi, terenuri de sport, zone de joacă, corpuri de iluminat, spațiu parcare, gard incintă – Greenfield

Construirea unui complex educațional în cartierul Henri Coandă.

Construirea unor săli de sport pentru elevii unităților de învățământ din:

- Colegiul Tehnic Feroviar Mihai I

- Liceul Teoretic Nicolae Iorga

- Școala nr. 183

- Colegiul Grivița

Sistem antiefracție pentru unitățile de învățământ din raza Sectorului 1 al Municipiului București.

Sectorul 1 nu poate fi administrat doar pe Facebook, asta trebuie să înțeleagă Clotilde Armand.

#stopminciunii.“, transmite PNL Sector 1.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel