Petiție semnată de 35.000 de oameni. Cer închisoare pe viață pentru bărbatul din Hunedoara care a dat de pământ cu un băiat de 13 ani

foto petiție închisoare pe viață bărbat agresiv Hunedoara
foto petiție închisoare pe viață bărbat agresiv Hunedoara

Un bărbat de 29 de ani a fost filmat când a ridicat un minor de 13 ani de la pământ, într-un parc din Hunedoara, și a dat cu el de pământ. Era chiar nepotul său. De furia și violența bărbatului nu a scăpat nici fiul său, cu câțiva ani mai mic decât verișorul lui, aflat în același parc. Bărbatul a coborât din bloc cu scopul de a-i agresa pe copii, despre care se pare că auzise că au fost implicați într-un conflict. 

O petiție, semnată deja de peste 35.000 de oameni, cere închisoare pe viață pentru agresorul din Hunedoara: ”Este inadmisibil să faci un asemenea gest! Acesta nu merită să mai vadă lumina zilei decât printre gratiile celulei! Să fie condamnat pe viață încă din primă instanță întrucât fapta comisă nu are nici o scuză!”

Ce transmitea Poliția după momentul șocant

”Astăzi, în jurul orei 15.50, Poliția Municipiului Hunedoara a fost sesizată pe numărul unic de urgență 112, despre faptul că un copil a fost trântit la pământ de un părinte în zona unui parc, situat pe raza municipiului Hunedoara. Imediat la fața locului s-a deplasat o echipă de ordine publică care a stabilit faptul că în jurul orei 15:35 în timp ce se aflau lângă un leagăn doi minori s-au certat, iar la scurt timp tatăl unuia dintre ei l-a luat pe celălalt minor l-a ridicat, după care l-a trântit la pământ.

Minorul a fost preluat de un echipaj al ambulanței și transportat la spitalul municipal Deva, pentru îngrijiri medicale.

În urma cercetărilor, a fost identificat prezumtivul autor al faptei, un bărbat în vârstă de 29 de ani, din Hunedoara care a declarat că în momentul în care a auzit că fiul său s-a certat cu un alt copil, în spatele blocului, s-a adus la acesta și într-un moment de furie l-a trântit la pământ, după care a plecat. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de loviri sau alte violențe si violenta în familie, iar persoana bănuită a fost condusă la sediul Poliției, urmând a fi dispuse măsuri legale.” anunța Poliția. 

Bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Familia sa a fost preluată într-un centru în care este protejată în fața bărbatului violent. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel