Peretele, spectacolul care a rupt sala la Metropolis, revine. Lia Bugnar: N-am prea pus vreodată postări pe tema acestui spectacol, pentru că se vindea de capul lui

"Peretele", în regia Liei Bugnar, este genial, fermecător și inteligent. Și chiar dacă teatrele sunt închise, Lia Bugnar vă oferă posibilitatea să-l vedeți online. Va fi live, iar biletul este 35 lei.

Imposibil să nu te regăsești într-unul dintre personaje. Și suferi alături de ele, trăiești dramele lor, te plimbi prin toate ungherele sufletului, treci de la agonie la extaz, de la râs la plâns și, la final, ajungi să privești cu alți ochi propriile tale probleme.

Este genul de spectacol care îl cucerește și pe românul care nu este avid după teatru și fuge din calea relaxării de bun gust. De ce nu te plictisești de "Peretele"? Pentru că se joacă în foarte multe distribuții și mereu descoperi o altă abordare.

Vă las și un fragment cântat de Mariana Dănescu, în "Peretele": "Bărbatul este o minune. Atunci doar când nu e al tău. Pune-i pe deget verigheta și ai să te aștepți la ce-i mai rău. De vrea la alta, fă-i bagajul și du-l la ușă fericită, că cea mai păguboasă specie este femeia care e cinstită. Cum a închis ușa, sari pe tocuri și suge burta, dă rimel și lasă-l pe altul să te adore, dar nu te mărita cu el. Și-atunci ai să înțelegi cuvântul: amantă - figurează în DEX și în sfârșit vei înțelege că soții nu fac bine sex".

Regizoarea Lia Bugnar vă invită vineri, 15 ianuarie, la ”Peretele”

” "Peretele" nu e genul de spectacol care are nevoie de pisica la postare. "Peretele" e spectacolul cel mai jucat de la Teatrul Metropolis. Si nu doar dintre ale mele, ci dintre toate spectacolele pe care le-a avut vreodata Metropolisu'. S-a jucat de aproape 200 de ori. Mereu cu sala plina. Totusi eu am sa folosesc aceasta fotografie facuta de George Dascalescu, pentru ca el e un fotograf minunat si imi place imaginea asta de mor.

Foarte multi oameni mi-au scris in astia sapte ani de cand jucam "Peretele" ca vor bilete, ca de ce nu prind niciodata, ca sa-i anunt dinainte si tot asa. Eu n-am prea pus vreodata postari pe tema acestui spectacol, pentru ca se vindea singur, de capul lui, ba chiar, de cele mai multe ori noi, actorii, daca nu eram pe faza, nu apucam sa cumparam. Asa ca, iata, cine reuseste sa depaseasca crisparea vis a vis de ideea de teatru online, pe 15 ianuarie de la ora 20 o sa jucam spectacolul cu sala goala, dar el se va transmite live. Stiu ca v-ati obisnuit cu spectacole gratis online, chiar eu am contribuit la acest fenomen in vreo cateva randuri, dar acum va fi cu bilete. Costul este de 35 de roni pentru un bilet.

Mi se pare mult cand ma gandesc, dar, asa cum a spus o spectatoare, avantajul e ca, in pretul unui bilet, se poate uita toata familia, in caz ca exista entuziasmul necesar. Se va filma profesionist, cu multe camere, cu montaj live si cu sunet impecabil. Nu mai dezvolt acum, la cum ma cunosc, pana pe 15 o sa va fac creierii praf cu informatia asta, mai ales ca alt spectacol n-avem pana atunci. Spectacolul se poate vedea de oriunde in lume, asa ca macar nu va mai trebui sa ma simt ultimul om de cate ori imi scrie cineva de peste mari si tari si ma intreaba "de ce nu merge linku'". De data asta merge linku', actorii sunt senzationali, iar spectacolul e deosebit de simpatic. Pot afirma cu minime indoieli ca este o comedie. O sa pun in comentarii drumul direct spre cumpararea de bilete pentru cine e interesat. Un an (mai) bun sa aveti si sa ne vedem si prin sali de teatru ca oamenii. Pana atunci ne descurcam asa, in lipsa de altceva.

P.S. Daca aveti cumsecadenia de a sharui aceasta postare, va rog sa puneti si voi in comentarii la voi coordonatele de unde se pot achizitona bilete”, a scris regizoarea Lia Bugnar.

https://streamerse.net/event/peretele?fbclid=IwAR3Z9wMmy2zYjGP9wFTiOjTYZUFxUCQM9h1QVeWT_jb2p4or8Wi3EcBEIoE

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel