EXCLUSIV  Pe cine se bazează PNL. Bulai, ipoteză: El este din alt film / Vâlcu: Nu cred că vor liberalii

Alfred Bulai și Val Vâlcu au discutat despre perspectivele de viitor ale Partidului Național Liberal.

"Au șansa să se relanseze liberalii?”, l-a întrebat Val Vâlcu pe Alfred Bulai în emisiunea „Nod în papură”, cu referire la scorul electoral al Partidului Național Liberal.

"Nu. Cu cine? Cu Ciucă? Nu.”, a răspuns pe scurt sociologul Bulai. "Pe cine se bazează liberalii, acum între noi fie spus? Ciucă măcar are funcția, nu e pătat de scandaluri. Pe cine ar mai avea?”, a întrebat jurnalistul Val Vâlcu.

Posibili lideri ai PNL, în viitor

"Îl au pe Motreanu, pot să-l ia pe Bolojan, pot avea oameni”, a spus Bulai. "Stai că nu cred că vor liberalii cu Bolojan. Motreanu e cunoscut ca Mircea Cărtărescu, apare din când în când, când se pune în discuție Premiul Nobel și nu-l ia niciodată”, a răspuns Vâlcu.

"Motreanu e un tip care are mare valoare și mult caracter, îl știu destul de bine. E din alt film față de mulți de la ei. La fel și Bolojan, dar el este mai nebun așa... face lucruri din astea trăsnite. Boc poate să fie bun”, a comentat Bulai.

Boc este la un alt nivel, spune Bulai

"Așa am zis și eu, că Boc își construiește o carieră. E președintele asociației municipiilor, nu a avut un discurs din acela vehement anti-PSD, împotriva bătrânilor fără dinți”, a mai spus Val Vâlcu.

"El a învățat multă politică. E totuși un intelectual care are niște cărți citite, scuză-mă, e din alt film. Ciucă, n-am nimic cu el, dar este un tip care n-are nicio legătură cu liberalismul prin meseria lui”, mai spune Bulai. „Trebuie să fii politician... Repet, poate să te pună președinte PNL cum l-a pus pe Cîțu. Acum spun că nu prea discuta, nu era om de comunicare. Păi de ce l-ați pus? Pe Ciucă îl pot pune, dar un partid nu se conduce așa. Comuniștii aveau la «Ștefan Gheorghiu» o disciplină care se numea Construcție de partid”.

"M-am uitat pe niște teze, eram în anul I și sortam licențele. Era chiar o chestie complicată să construiești un partid, se făcea multă școală. De ce au fost buni activiștii la PSD, Cozmâncă și alții? Aveau școală de membru de partid, de cum se construiește. Nu este o bagatelă. Într-un partid nu poți să dai comandă și să și funcționeze, la liberali sigur nu”, a mai transmis Bulai.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel