Neymar, revenire după accidentare

foto: Neymar Jr @neymarjr / Twitter
foto: Neymar Jr @neymarjr / Twitter

Neymar, starul lui PSG ar putea reveni pe teren la finalul sezonului, înainte de Campionatul Mondial din Rusia.

Starul brazilian Neymar, aflat în convalescenţă în ţara sa natală, după ce a fost operat la piciorul drept, speră să revină în echipa Paris Saint-Germain în finalul acestui sezon, pentru a-şi reintra în ritm înaintea participării la Cupa Mondială de fotbal 2018, informează presa din Brazilia.

Dacă lucrurile vor decurge bine în privinţa recuperării sale, Neymar intenţionează să revină în Franţa la finele lunii aprilie şi ar putea evolua în ultimele trei etape din Ligue 1, în care va întâlni PSG urmează să întâlnească echipele Amiens, Rennes şi Caen.

Incert pentru finala Cupei Franței


De asemenea, atacantul speră să poată disputa şi finala Cupei Franţei, care va avea loc în data de 8 mai, pe Stade de France, în cazul în care parizienii vor reuşi să se califice în ultimul act, după semifinala cu Caen, programată peste trei săptămâni.

Neymar s-a accidentat pe 25 februarie, în cursul meciului de campionat cu Olympique Marseille. Medicul care l-a operat a estimat că perioada de indisponibilitate va fi între "două luni şi jumătate şi trei luni", însă un nou bilanţ fi realizat la mijlocul lui aprilie.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel