Netflix va transmite serialul care a prefigurat președinția lui Volodimir Zelenski

Fotografie creată de John-Mark Smith, de la Pexels
Fotografie creată de John-Mark Smith, de la Pexels

„Servant of the People” („Slujitorul poporului”), care a fost difuzat pe Netflix, revine pe platforma de streaming.

Din data de 16 martie, serialul poate fi văzut pe Netflix în SUA. Preşedintele ucrainean joacă rolul lui Vasyl Petrovych Holoborodko, profesor care predă istoria la liceu. Vasyl, în vârstă de 30 de ani, este ales preşedintele Ucrainei după ce un videoclip a devenit viral. Acesta a fost filmat de către unul din elevii săi în timp ce blamează corupţia guvernamentală. 

„Ați intrebat și s-a întors”, a transmis Netflix într-un tweet, anunțând revenirea serialului.

Serialul este disponibil şi în România, doar în limba rusă şi cu subtitrare în engleză, şi este vizibil doar abonaţilor care au setată platforma Netflix pe limba engleză.

Volodimir Zelenski pe listele Premiului Nobel pentru Pace

Un grup de politicieni europeni, printre care și români, au cerut ca termenul pentru acceptarea nominalizărilor pentru Premiul Nobel pentru Pace să fie prelungit.

Mai mulţi oameni politici din mai multe ţări europene, inclusiv din România, au cerut într-o scrisoare deschisă ca preşedintelui Ucrainei, Volodimir Zelenski, şi poporului ucrainean să le fie decernat Premiul Nobel pentru Pace, transmite vineri EFE, potrivit Agerpres.

„Lumea este tulburată de imaginile războiului care sosesc din Ucraina. Milioane de familii trăiesc acum cu frică, locuinţele şi vieţile lor sunt ameninţate de bombardamente şi de o armată invadatoare. Suntem martorii curajului oamenilor din Ucraina în faţa acestui război declarat de Rusia", se menţionează în scrisoare.

Scrisoarea a fost semnată până în prezent de 36 de oameni politici, majoritatea olandezi, dar pe ea figurează şi politicieni din ţări precum Regatul Unit, Germania, Suedia, Estonia, Bulgaria, România şi Slovacia, notează EFE.

Documentul a fost semnat şi de fostul premier eston Andrus Ansip şi de ex-ministrul de externe olandez Bert Koenders, dar şi de mai mulţi eurodeputaţi.

Euractiv menţionează că nu există precedent istoric de prelungire a termenelor de depunere a candidaturilor la Comitetul Nobel.

Premiul Nobel pentru Pace este unul din cele șase premii Nobel instituite prin testament de inventatorul și industriașul suedez Alfred Nobel.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel