Netflix rămâne "marea dragoste" a iubitorilor de film. Platforma de streaming are aproape 5 milioane de utilizatori pe lună

Foto: Freepik
Foto: Freepik

În ciuda introducerii reclamelor, Netflix are aproape 5 milioane de utilizatori activi pe lună.

Aproximativ 5 milioane de oameni folosesc lunar versiunea cu reclame a platformei de video streaming Netflix, anunță compania americană, anunță Profit.

5 milioane de utilizatori pe Netflix

Planul cu reclame vândut de Netflix este folosit de aproape 5 milioane de oameni. Este pentru prima oară când compania americană oferă astfel de informații despre versiunea cu reclame. Față de începutul anului, când Bloomberg scria că 1 milion de oameni folosesc Netflix cu reclame, ultimele luni par să fi adus o creștere importantă pentru această versiune. Compania americană mai spune că vârsta medie a celor care plătesc pentru versiunea cu reclame este de 34 de ani.

Planul cu reclame a fost lansat în urmă cu șase luni și este disponibil în Australia, Brazilia, Canada, Franța, Germania, Italia, Japonia, Coreea de Sud, Mexic, Spania, Regatul Unit și Statele Unite. În total, Netflix are la nivel global 232,5 milioane de abonați. Compania americană a început, în ultimele luni, să implementeze o taxă pentru cei care folosesc același abonament, fără a locui la aceeași adresă. Măsura a dus deja la dezabonarea a aproximativ un 1 milion de utilizatori în Spania.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel