Negocieri între PDL și PNL. MRU, la sediul liberalilor

La două zile de la alegerile europarlamentare, se pare că dreapta încearcă să se regrupeze pentru alegerile prezidențiale din noiembrie. 

PDL și PNL se pare că negociază a alianță sau unificare. 

Liderii PDL sunt la această oră într-o şedinţă pe tema alianţei cu PNL. De asemenea, liderul liberal negociază şi cu Mihai Răzvan Ungureanu o posibilă colaborare.

Crin Antonescu se afla în discuții cu Mihai Răzvan Ungureanu, președintele FC și fost membru PNL, despre o posibilă alianțâ, potrivit stiripesurse.ro.

Mihai Răzvan Ungureanu susţine că România are nevoie de o formaţiune politică de dreapta 'puternică, nesubminată de interesele unuia sau altuia', adăugând că programul pe care dreapta îl va prezenta alegătorilor are o importanţă mai mare decât persoana care va candida în toamnă la prezidenţiale.

'Vremea orgoliilor a trecut şi a devenit irelevant cine şi în jurul cui se va uni dreapta. România are nevoie de o formaţiune politică de dreapta puternică, nesubminată de interesele unuia sau altuia. Mai important decât persoana celui care va candida în toamnă este programul pe care dreapta îl va prezenta poporului român. Suntem datori să punem deoparte tot ce ne desparte. Cine nu va face acest lucru va fi vinovat pentru eşecul de la prezidenţiale şi pentru capitularea dreptei în următorii zece ani', afirmă Ungureanu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel