EXCLUSIV  Nebunie la Teatrul Metropolis. Au fost reclamații că se vând bilete pe sub mână. George Ivașcu: Iau și câte 20-30 bilete dintr-un foc / video

George Ivașcu, director al Teatrului Metropolis, cel care a construit cel mai modern teatru din România, își sărbătorește astăzi, 15 februarie, ziua de naștere.

Actorul George Ivașcu, fondator și director al Teatrului Metropolis din Capitală, își sărbătorește astăzi ziua de naștere. Pe lângă talentul de actor, George Ivașcu a dovedit în ultimii ani că are și calități manageriale, după ce în anul 2007 a înființat Teatrul Metropolis din București. Devenit director și manager al instituției culturale nou înființate, George Ivașcu a contribuit la strălucirea și măreția realizărilor Teatrului Metropolis, oferind spectatorilor piese de teatru, concerte, workshop-uri și muzicaluri.

Doctor în Artele Spectacolului, George Ivașcu a cochetat și cu regia, iar în prezent, pe lângă toate activitățile pe care le întreprinde din dragoste față de meseria sa, împărtășește din experiența sa generațiilor mai tinere, care vor să îi calce pe urme.

A făcut din Teatrul Metropolis un adevărat brand

Teatrul Metropolis a luat ființă la 1 ianuarie 2007, iar pe data de 1 noiembrie 2007, a avut loc lansarea oficială. De atunci și până astăzi a rămas o instituție de referință pentru cultura românească unde cel mai des se joacă... „sold out", adică biletele la spectacole se vând imediat. Ca iubitor de teatru, nu ai decât o soluție: să fii mereu atent când este anunțat programul.

„Colivia cu nebune este un spectacol la care dacă pun acum bilete în vânzare, în două minute maximum nu mai sunt. Sunt oameni care știu că punem   marțea în vânzare biletele și imediat le cumpără. Iau și câte 20-30 bilete dintr-un foc”, a spus George Ivașcu la un interviu acordat în exclusivitate pentru DC News. 

Amuzant este că au fost reclamații, câteva lucruri absolut nostime, că se vând bilete pe sub mână. Desigur, nici vorbă de așa ceva! Pur și simplu, biletele se vând imediat nu doar datorită calității spectacolelor, ci și prețului foarte mic - aproximativ 30 lei.

„Am avut întotdeauna sloganul: Un teatru deschis cu casa închisă. Până la urmă ne-a ieșit pasența, după cum glumea un bun prieten, îmi spunea: La tine se joacă doar sold out.

Biletele se vând foarte repede, au fost reclamații, câteva lucruri absolut nostime, că se vând bilete pe sub mână. Am ajuns astfel la performanța de a juca și de două ori pe zi ca la cinema, un matineu și seara”, a transmis el, la DC News.

Cu ocazia zilei sale de naștere, nu putem decât să-i facem o urare din suflet: „La mulți ani, maestre!", iar pe dumneavoastră vă invităm să urmăriți un interviu cu celebrul actor:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel