EXCLUSIV  Mugur Ciuvică, mesaj dur pentru electorat: Să stea cu PSD-ul moluscă. Dacă unii au fost proști, alții au fost șmecheri

Mugur Ciuvică, mesaj dur pentru electorat: Să stea cu PSD-ul moluscă. Dacă unii au fost proști, alții au fost șmecheri
Mugur Ciuvică, mesaj dur pentru electorat: Să stea cu PSD-ul moluscă. Dacă unii au fost proști, alții au fost șmecheri

Mugur Ciuvică a vorbit la DC NEWS despre modul în care au votat românii la parlamentare, criticând acțiunile celor de la guvernare.

Mugur Ciuvică a susținut, în cadrul emisiunii  "Miecurea Neagră", de la DC NEWS, că românii au parte acum de ceea ce au votat, iar politicienii, deși și-au dezamăgit electoratul, nu vor ieși să le ceară scuze oamenilor pentru că i-au dezamăgit. Ciuvică a sugerat astfel că românii ar trebui să fie mai calculați atunci când votează, asigurându-se că în fruntea țării vor veni oameni care vor acționa în interesul poporului. "Ăștia care guvernează acum au fost șmecheri, oamenii care s-au lăsat prostiți de sloganuri din astea de doi bani cu "fără penali în funcție publice" și "Dragnea la pușcărie" sau de "plăcuța suedeză" să fie sănătoși", a susținut, printre altele, Mugur Ciuvică.

Ciuvică: Dacă unii au fost proști, alții au fost șmecheri

"Rar găsiți oriunde în lume politicieni care după ce îi iau de fraieri pe cetățeni, iau de fraieri electoratul să zică: Hai domnule, că v-am păcălit. Voi ați fost proști, noi am fost șmecheri. Cine zice așa ceva? Să fie sănătoși, nu e o problemă, până la urmă relația cu electoratul e o relație, ca o relație între prieteni, din afaceri, din astea. Dacă unii au fost proști, alții au fost șmecheri, se întâmplă în viață. Ăștia care guvernează acum au fost șmecheri, oamenii care s-au lăsat prostiți de sloganuri din astea de doi bani cu "fără penali în funcție publice" și "Dragnea la pușcărie", și "plăcuța suedeză", ăia să fie sănătoși. Se așteaptă ăia să le ceară cineva scuze?

Să se aștepte, din partea mea, dar n-o să le ceară nimeni și nici nu cred că trebuie scuze pentru că în timp ce exista propaganda care spunea "plăcuța suedeză", "Dragnea la pușcărie", erau și alte voci care spuneau: "Băi, nene, stai așa, că toate astea cu pușcăria e o mizerie, că toată asta nu e bună". Oamenii puteau să asculte o voce sau alta, puteau să îl asculte pe Iohannis sau puteau să îl asculte pe Tăriceanu. Oamenii au vrut să-l asculte pe Iohannis.

"Să stea cu Iohannis și cu Ciolacu"

Păi să stea cu Iohannis atunci. Ce problemă avem? Și cu Ciolacu. Oamenii, într-un fel sau altul, au votat PSD-ul ăsta tip moluscă așa. Bun, să stea cu PSD-ul moluscă. Ce să le fac eu? Ceilalți i-au votat pe brătienii ăștia cu Cîțu, vai de capul meu, pe brătienii de tip nou, 25% au votat brătienii de tip nou, foarte bine, 15% au votat USR-iștii.", a declarat Mugur Ciuvică în cadrul emisiunii  "Miecurea Neagră" de la DC NEWS.

Jurnalista Diana Tache, în schimb, susține ”că nu putem spune celor 35% care au votat cu Ciolacu să stea cu PSD-ul pe cap".

"Nu putem spune celor 35% care au votat cu Ciolacu să stea cu PSD-ul pe cap pentru că la vremea aia, atunci când PSD-ul lui Ciolacu a luat 35%, și-a cerut scuze și au spus: "Vă rugăm frumos să ne iertați că am câștigat alegerile, dacă se poate să faceți pe dreapta puțină curățenie".", a intervenit la un moment dat jurnalista Diana Tache.

Ulterior, Ciuvică a sugerat faptul că PSD a așteptat să fie chemat la guvernare.

"Au zis că lasă că stăm cuminți până ne cheamă domnul președinte la guvernare. Chiar așa au făcut. Lucrurile erau destul de vizibile.", a adăugat Mugur Ciuvică.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel