Minerva: HOROSCOP 2018. Două zodii, extrem de NOROCOASE

În emisiunea "News Magazine", la Antena 3, Mihaela Bîrzilă a avut-o invitată pe Minerva, celebrul astrolog, care a spus ce ne așteaptă în 2018.

Din punct de vedere astrologic, Minerva a spus că 2018 va fi mai bun decât 2017. De asemenea, a zis că vor fi și două zodii extrem de norocoase în anul care vine - Taur și Vărsător.

Berbec - Cariera acestor nativi este în evoluție și va cunoaște cote nesperate prin abilitățile lor de administrare. În ceea ce privește partea financiară, ei vor investi în casă.

Taur - Oamenii din această zodie vor avea foarte multe oportunități în ceea ce privește cariera. Mulți își vor schimba domeniul de activitate. Vor avea câștiguri bănești, diverse contracte. O parte dintre ei va lucra în instituții care au legătură cu străinătatea. Din punctul de vedere al iubirii, vor avea parte de multe lecții de viață. Dacă nu vor renunța la a fi posesivi și geloși, s-ar putea să aibă probleme. 

Gemeni - Cariera gemenilor este în ascensiune. Vor avea bani. Ca iubire, vor suferi. Evită să-și asume responsabilități în ceea ce privește sentimentele. Anul acesta vor învăța că nu trebuie să sufere, ci să iubească și să aibă curajul să facă pasul cel mare.

Rac - Acestor nativi, cariera le cere puțin mai multă voință decât în 2017. Nu este bine să intre în conflicte profesionale, dacă vor să-și păstreze locul de muncă. Partea financiară este destul de oscilantă - azi au bani, mâine nu mai au. 

Leu - Cariera leilor depinde foarte mult de drumurile pe care le vor face. Sunt avantajați cei care lucrează în vânzări, care sunt în poziții de conducere, iar dacă sunt liber profesioniști, mare succes vor avea cei care se vor ocupa de publicitate. Pe plan amoros, vor pune punct acolo unde lucrurile nu mai merg bine.

Fecioară - Fecioara are de învățat în ceea ce privește cariera. Nativii din această zodie nu vor avea probleme cu banii. Ca iubire, trebuie să fie atenți pentru că fiind preocupați de carieră, uită să lase problemele la ușă atunci când ajung acasă.

Scorpion - Oamenii din această zodie vor avea succes. Își vor găsi slujba mult visată.

Săgetător - Atenție, din punct de vedere al comunicării, la slujbă! Să nu bârfească și să evite bisericuțele pentru că nu le va fi bine deloc. Ar putea să rămână fără loc de muncă. Vor avea noroc de bani. Ca iubire, vorbim despre redefiniri. 

[citeste si]

Capricorn - Cariera acestor nativi are nevoie de un imbold pentru a merge mai departe. În iubire, învață pentru că nu știu să vorbească la timp.

Vărsător - Vor face bani! Trebuie să fie atenți al sănătate. Este anul în care își vor asuma o relație de iubire.

Pești - Vor avea o grămadă de oportunități și își vor descoperi vocația. În iubire, vor avea revelații.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel