„Micul Prinț", premieră la Teatrul „Stela Popescu"

Ioana Macarie, Cătălin Frăsinescu și Alex Floroiu, actori în cadrul Teatrului „Stela Popescu" invitați la DC News, au oferit dezvăluiri din culisele teatrului, despre fosta mare actriță și au prezentat spectacolul „Micul Prinț", care va avea premiera pe 23 martie.

„Micul Prinț" va avea premiera la Teatrul „Stela Popescu”, în Sala mică a Palatului Naţional al Copiilor, vineri, 23 martie, ora 19:00, şi sâmbătă, 24 martie, ora 11:00. 

„E o adaptare a textului. N-am păstrat tot romanul. Am păstrat câteva fragmente, esențialul, combinat cu dans, mișcare", a dezvăluit Cătălin Frăsinescu la DC News.

Micul Prinț este un spectacol de teatru – dans despre inocența copilăriei, o călătorie stelară a doi prieteni, un cuplu copil – adult, o relație umană care poate fi regăsită în orice familie.

În această aventură, copilul întâlnește personaje care îl ajută să descopere drumul către simplitatea vieții. Adultul face o călătorie în sens invers și descoperă importanța inocenței în viața adultă. Este o poveste despre prietenie în sensul ei cel mai pur, prietenia care depășește barierele de vârstă și spațiu.

Un spectacol de autor în care adaptarea, scenariul, regia și coregrafia sunt semnate de coregraful Ioana Macarie.

 
[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel