Șmecherul cu Touareg, cercetat pentru tentativă de omor

Iulian Şerban Sănducu, şoferul unui VW Touareg care a şicanat şi lovit, în 2015, un autoturism Dacia Logan în zona Fântânii Mioriţa, a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti (PTB).

Bărbatul va fi judecat în stare de arest preventiv pentru tentativă de omor calificat şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, informează un comunicat al PTB transmis marţi Agerpres.

'La data de 4 iulie 2015, în jurul orelor 10,15, în timp ce conducea un autoturism marca VW Touareg pe şoseaua Bucureşti-Ploieşti, în zona Fântânii Mioriţa, pe sensul de ieşire din Bucureşti, în condiţiile unui trafic intens, inculpatul Sănducu Iulian Şerban a avut un comportament şicanator şi agresiv faţă de un alt participant la trafic (...) aflat într-un autoturism marca Dacia Logan, împreună cu părinţii săi, după care, când a ajuns în paralel cu acesta, circulând cu o viteză de aproximativ 89 km/h, a frânat brusc şi a virat violent în direcţia autoturismului Dacia Logan, intrând în coliziune cu acesta în mod intenţionat', se arată în comunicat.

Anchetatorii au mai stabilit că autoturismul Dacia Logan a fost proiectat spre dreapta în urma impactului, acroşând în traiectoria sa un alt autoturism care circula pe prima bandă, apoi a traversat trotuarul, trecând la foarte mică distanţă de un pieton, a escaladat rampa de pământ ce acoperă baza piciorului podului feroviar din zonă şi a rămas suspendat în imediata apropiere a acestuia.

[citește și]

'Prin acţiunea violentă descrisă mai sus, comisă pe şoseaua Bucureşti-Ploieşti, în prezenţa a numeroşi participanţi la trafic, incidentul fiind totodată amplu relatat în presă, au fost tulburate ordinea şi liniştea publică, aducându-se astfel o atingere relaţiilor referitoare la convieţuirea socială', se mai arată în comunicat.

Procurorii au dispus instituirea măsurii asiguratorii a sechestrului asupra unor bunuri imobile ce aparţin inculpatului Iulian Şerban Sănducu în vederea reparării pagubei produse părţilor civile, precum şi asupra autoturismului folosit la săvârşirea infracţiunii.

Dosarul a fost trimis spre judecare Tribunalului Bucureşti, cu propunere de a se menţine măsura arestului preventiv şi măsurile asiguratorii. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel