EXCLUSIV  Marius Bodochi, moment incredibil: A făcut reclamație. O afectează psihic – VIDEO

Actorul Marius Bodochi a vorbit, la DC News, despre o reclamație făcută în urma unui spectacol.

Întrebat dacă a avut reclamații de la persoanele care luptă împotriva fumatului, actorul a spus că "nu, n-am avut, încă". În acest context, discuția s-a îndreptat către o reclamație făcută de o femeie.

"Ai voie să ții o țigare în mână (n.r. în cadrul unui spectacol), dar nu ai voie să o fumezi. A fost la Teatrul Național o doamnă care a făcut reclamație că s-a fumat pe scenă, deși erau țigări electronice. A făcut reclamație și ne zicea domnul Caramitru că trebuie să-i răspundă. Că o afectează psihic", a povestit Marius Bodochi la interviurile DC News.

Despre Marius Bodochi

A absolvit Institutul de Teatru din Târgu Mureș, clasa profesorului Constantin Codrescu, promoția 1982. Între 1991 și 2000, a fost profesor de an, lector universitar la Universitatea "Babeș Bolyai" Cluj, Facultatea de Litere, Catedra de Teatru.

Debutează în 1982, ultimul an de studenție, pe scena Teatrului Național din Cluj Napoca, cu rolul Cristopher Flanders din "Trenul nu mai oprește aici" de Tennessee Williams. Joacă pe scena Teatrului Național "I.L.Caragiale" din București din 2004, scrie Wikipedia. A făcut creații memorabile în rolurile Constantin din "Săptămâna luminată"- regia Mihai Măniuțiu la Teatrul Național Cluj, Dionyssos din "Bacantele"- regia Mihai Măniuțiu la Teatrul Național București (1997), Bolinbroke din "Richard II"- regia Mihai Măniuțiu la Teatrul Național București, Oberon din "Visul unei nopți de vară"- regia Victor Ioan Frunză la Teatrul Național Cluj, Regele din "Regele moare"- regia Victor Ioan Frunză la Theatrum Mundi(2002), Antonio Salieri din "Amadeus" - regia Marcel Top la Opera Națională București(2010).

Răspunsul complet poate fi ascultat mai jos:

VEZI AICI INTERVIUL INTEGRAL.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel