Marcel Puşcaş îi taxează pe cei din FRF după meciul România - Germania de la U20: Poate că și de la acest mic, mare detaliu pornește performanța

Facebook Echipa Nationala a României
Facebook Echipa Nationala a României

Marcel Puşcaş, preşedintele FC U Craiova 1948, i-a taxat pe cei din FRF după meciul României cu Germania de la U20. 

"ORDINE și DEZORDINE

Așa arătau băncile tehnice ale Germaniei (sus) și României( jos) la finalul meciului naționalei U20 de la Arad.

La mai toate jocurile disputate de români e la fel.

Ține de educație și în special de pedagog.

Poate spune și asta ceva despre dezordinea din gândire, din teren, din pregătire, din abordarea jocului și din atitudine.

Chiar și din analizele de joc.

Dacă nu iau măsuri antrenorii e o problemă.

Cu licența Pro cu tot.

Poate ar trebui un curs intensiv pe care să-l predea Herr Stoichiță.

Pe bancă sunt de obicei 6 adulți și 9 jucători.

Poate că și de la acest mic- mare detaliu pornește performanța", a scris Marcel Puşcaş pe Facebook. 

Victor Piţurcă, după meciul naţionalei U20: Nu mai avem valori 

”Nu mai avem valori în fotbalul românesc. Se părea, la un moment dat, că România e un izvor nesecat de valori. Nu mai sunt locuri de joacă, copiii nu au unde să mai facă sport. Asta e situația în momentul de față.

Lucrurile în fotbal se pot schimba de la o zi la alta, de la o lună la alta”, a spus Pițurcă, la Pro Arena.

”Am văzut meciul echipei lui Pancu, România U20, cu Germania. E o diferență atât de mare între germani și noi, vorbesc de forță.

Nu cred că am ajuns la poartă de cinci ori în tot meciul. Ei se antrenează de mici și ajung puternici, iar noi nu facem antrenamente de forță.

La noi munca nu prea mai există”, a mai spus Pițurcă.

Pancu, săgeţi către Rapid de pe banca naţionalei U20 

”Din păcate, în România, jucătorii tineri sunt abandonați. Un jucător, ca să dau un exemplu, Cristian Ignat, joacă doar la liga de tineret de mult timp. El, practic, nu are minute în prima ligă din România, e un jucător pe care eu, personal, dacă aș fi rămas la Rapid, îl vedeam în momentul de față cel puțin la naționala de tineret, ca să nu spun alte lucruri.

E presiune mare pe antrenori, pe rezultatele de la echipele de club și nu e ușor nici pentru jucători. Astăzi răsfoiam puțin ziarele așa pe net, am citit doar cuvinte de genul: sunt slabi, nu au forță, România nu mai bate pe nimeni la nicio categorie de vârstă”, a declarat Daniel Pancu, la finalul meciului cu Germania U20, citat de Digisport.

”Am schimbat sistemul, pentru că, de prin minutul 30, Germania și-a creat multe ocazii. Nu puteam să mai ținem mingea în jumătatea lor, Ianis Stoica se vede că nu joacă la echipa de club, Pănoiu la fel, chiar și Toni Suciu, de care sunt foarte mulțumit ca și atitudine, are puține jocuri în Liga 2, la Cickszereda în acest sezon.

A trebuit să schimb, să plec iarăși de la o idee defensivă, de a acoperi foarte bine spațiile și de a introduce jucători proaspeți. Nu neapărat că sunt nemulțumit de cei pe care i-am schimbat, dar lipsa lor de ritm se vede. Chiar dacă eu nu mă uit neapărat la rezultate, nu ar fi arătat rău să scrie România – Germania 0-0 sau 1-1, căci pe final am avut două ocazii importante de a marca.

Ar fi fost important și pentru mine și pentru ei, dar vorbim de diferența clară în favoarea Germaniei, a unei forțe mondiale, cu jucători de atâtea naționalități în echipa lor, bazinul lor de selecție e imens”, a mai transmis Pancu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel