EXCLUSIV  Manuela Hărăbor, mărturisire: Eu n-am avut șansa asta! Perioadă foarte tristă

Scena cu Manuela Hărăbor m-a cutremurat. Ce nu îndrăznește să spună nimeni!
Scena cu Manuela Hărăbor m-a cutremurat. Ce nu îndrăznește să spună nimeni!

Manuela Hărăbor a vorbit, într-un interviu acordat DC News, despre o perioadă tristă din cariera ei, dar și despre cât de importantă este creșterea, de către managerii teatrelor, a unor noi trupe de actori.

Manuela Hărăbor, una dintre cele mai îndrăgite actrițe din România, a vorbit la DC News despre diferența dintre vremurile în care ea a intrat pentru prima dată într-o trupă de teatru și modul în care astăzi sunt încurajați și susținuți tinerii talentați să ajungă pe marile scene și în cât mai multe producții.

"În 1994 lumea era mânată mai mult de ce se întâmplă pe stradă"

"Teatrul Mic cred că este singurul teatru care are această categorie de actori stagiari. Se vede că domnul Colceag are și stofă de manager, dar are și stofă profesorală, este în continuare profesor. Știe cât de important este să iei un actor tânăr, să îl distribui cât mai variat și să îi dai șansa să crească. Eu nu am avut șansa asta! Eu am fost prima dată angajată în trupa Teatrului de Comedie într-o perioadă foarte tristă. În 1994, lumea era mânată mai mult de ce se întâmplă pe stradă, se produceau schimbări aproape în fiecare zi și prea puțin un manager din perioada respectivă mai avea energia necesară sau se gândea că o trupă de teatru se construiește. Așa au existat trupele mari de la Teatrul Mic, de la Teatrul Bulandra, de la Teatrul Nottara", a spus Manuela Hărăbor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel