EXCLUSIV  Maia Morgenstern și fiica ei, Cabiria, moment emoționant: I-am promis că nu o să mă uit-VIDEO

Scutaru Cristina / 12 feb 2018 / 09:40 Salveaza PDF Comentarii

În octombrie 2017, pe scena Teatrului Național din Iași, Cabiria Morgenstern, fiica Maiei Morgenstern, și-a făcut debutul în spectacolul Maitreyi.

Într-un interviu acordat la DC News, marea actriță a vorbit despre acest moment emoționant.

"Doamna regizor Chris Simion a ales. Este o distribuție mare în care rolurile sunt asigurate de mai mulți actori. Vorbim despre romanul Maitreyi al lui Mircea Eliade, dar și în veziunea regizoarei - "Dragostea nu moare", carte scrisă de însăși Maitreyi Devi, ca un răspuns la romanul lui Mircea Eliade. Maitreyi se apără sau are o altă viziune asupra lucrurilor. Doamna Chris Simion a creat acest spectacol în dialog practic al celor două opere literare. Maitreyi tânără, personajul lui Mircea Eliade, a fost interpretat și de Cabiria Morgenstern, eu fiind Maitreyi bătrână", a zis Maia Morgenstern la DC News.

[citeste si]

"Era emoția unui debut. I-am promis că nu o să mă uit niciodată către ea, așa era și cerința regizorală. Ea era oglinda, era amintirea. De altfel, Cabiria Morgenstern a existat pe scena Teatrului Evreiesc de Stat. A fost chemată să cânte cântece evreiești, a fost chemată să existe în spectacole de folclor", a mai spus marea actriță.

Iată răspunsul:

VEZI aici interviul integral

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25