EXCLUSIV  Maia Morgenstern și fiica ei, Cabiria, moment emoționant: I-am promis că nu o să mă uit-VIDEO

Scutaru Cristina / 12 feb 2018 / 09:40 Salveaza PDF Comentarii

În octombrie 2017, pe scena Teatrului Național din Iași, Cabiria Morgenstern, fiica Maiei Morgenstern, și-a făcut debutul în spectacolul Maitreyi.

Într-un interviu acordat la DC News, marea actriță a vorbit despre acest moment emoționant.

"Doamna regizor Chris Simion a ales. Este o distribuție mare în care rolurile sunt asigurate de mai mulți actori. Vorbim despre romanul Maitreyi al lui Mircea Eliade, dar și în veziunea regizoarei - "Dragostea nu moare", carte scrisă de însăși Maitreyi Devi, ca un răspuns la romanul lui Mircea Eliade. Maitreyi se apără sau are o altă viziune asupra lucrurilor. Doamna Chris Simion a creat acest spectacol în dialog practic al celor două opere literare. Maitreyi tânără, personajul lui Mircea Eliade, a fost interpretat și de Cabiria Morgenstern, eu fiind Maitreyi bătrână", a zis Maia Morgenstern la DC News.

[citeste si]

"Era emoția unui debut. I-am promis că nu o să mă uit niciodată către ea, așa era și cerința regizorală. Ea era oglinda, era amintirea. De altfel, Cabiria Morgenstern a existat pe scena Teatrului Evreiesc de Stat. A fost chemată să cânte cântece evreiești, a fost chemată să existe în spectacole de folclor", a mai spus marea actriță.

Iată răspunsul:

VEZI aici interviul integralloading...
VOTEAZA ARTICOLUL
Scarlett Johansson, un nou single

George Mihail Pârvan / 20 apr, 21:22

TOP STIRI CELE MAI...


loading...Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2018 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.
Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

n-nxt.11