Mădălin Voicu: Gheorghe Nichita, un bărbat prost. Mi-e rușine că sunt coleg de partid cu el

Deputatul PSD, Mădălin Voicu, a spus, luni, la Antena 3, că nu se aștepta ca primarul Iașului, Gheorghe Nichita, să ajungă "un bărbat prost". 

"Îl cunosc pe Gigi (Gheorghe Nichita - n.r.) de 12 ani, dacă nu sunt chiar mai mult. N-am crezut că un personaj ca el să poată ajunge să fie un bărbat prost, pentru că, de fapt, asta este, un fraier. Are şi o uşoară nuanţă de slăbiciune care ţine mai mult de un complex. Nu credeam că un bărbat poate fi atât de fraier - căsătorit, necăsătorit, edil, needil - să ajungă să se compromită şi să cadă într-o patimă vecină cu nebunia, cu erezia. Să faci tu pânde, urmăriri, pentru o fufă... să ajungi să-ţi încalci nişte reguli ale tale şi ale statului... Nu putea să angajeze o firmă particulară de agenţi care să facă serviciile astea?", s-a întrebat Mădălin Voicu, luni, în emisiunea "Se întâmplă în România", de la Antena 3.

Deputatul Mădălin Voicu a mai spus: "Mi-e şi ruşine că sunt coleg cu el de partid. Omul este praf... o fi şi vreun mare fante de Obor Nichita...". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel