EXCLUSIV  Liviu Lucaci și Monica Davidescu, în "Amor Amar". Ideea din spatele proiectului - VIDEO

Liviu Lucaci și Monica Davidescu
Liviu Lucaci și Monica Davidescu

Liviu Lucaci și Monica Davidescu, prezenți la DC News, au vorbit despre cel mai nou spectacol în care joacă, "Amor Amar", de Pierre Sauvil. Alături de cei doi, mai joacă Simona Popescu și Mircea Constantinescu. 

Liviu Lucaci a spus că spectacolul are la bază o idee extrem de interesantă. "Este o comedie contemporană franțuzească. Suntem doar patru actori, e foarte strânsă distribuția. Este o succesiune de situații comice. Are la bază o idee foarte interesantă, avem un cuplu care face următorul pact: vom sta împreună câtă vreme nu ne iubim, pentru că iubirea încurcă. În momentul în care apare iubirea, încep stările, pasiunile, supărările, geloziile. Nu ne iubim, deci ne e perfect împreună", a spus Liviu Lucaci, adăugând că "bineînțeles, e mai mult declarativă chestia asta". "Lucrurile se tulbură, apare o altă femeie, mai rănită, mai vulnerabilă", a povestit actorul.

Monica Davidescu, cu privire la spectacol, a spus că este regizat de Mircea Cornișteanu. "Mi-a fost profesor de regie în facultate. Am mai lucrat în alte producții. (...) Eu cred că am reușit să facem din repetiții o întâlnire de plăcere. Când mergi la teatru de plăcere, lucrurile merg foarte bine și se contruiesc, se leagă într-un anumit fel", a spus Monica Davidescu. Referindu-se la Simona Popescu, a precizat: "Am fost colege de generație. Este primul proiect în care ne întâlnim împreună după facultate".

VEZI ȘI Monica Davidescu: M-am îmbolnăvit. Am crezut că nu mi se poate întâmpla - VIDEO

[citeste si]

Răspunsul complet, mai jos:

INTERVIUL INTEGRAL AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel