Limbă, civilizație și cultură engleză la Biblioteca Lucian Blaga Alba

Gândit ca un club de limbă, civilizație și cultură engleză, English 4 Kids a urmărit încă de la primele ediții familiarizarea copiilor cu noțiuni fundamentale de limba engleză și civilizație, prin intermediul unor metode cât mai atractive. 

Proiectul a debutat în anul 2019 și a avut ca scop învățarea limbii engleze în cadrul inedit și mai puțin formal oferit de Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba, folosind fondul de carte și de filme didactice pe care instituția îl deține în colecțiile sale.

„Proiectul English 4 Kids s-a bucurat încă de la prima ediție de un larg interes din partea comunității locale iar rezultatele și feed – back-ul pozițiv au determinat luarea deciziei de a continua proiectului și în anul 2020, astfel încât un număr cât mai mare de copii să beneficieze de lecții gratuite de învățare a limbii engleze, în spațiul prietenos al bibliotecii.

Prima ediție din acest an a Clubului English 4 Kids va avea loc vineri, 10 ianuarie 2020, între orele 17:00 și 18:00, la Secția pentru Copii a Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba. Tema de studiu este My Town iar participanții coordonați de prof. Diana Mortura vor recapitula cunoștințele dobândite anterior și vor acumula noi cunoștințe prin intermediul cântecului și jocului didactic, a vizionării unor filmulețe și prin lecturi din cărți ce pot fi împrumutate și acasă, pe baza permisului de bibliotecă.”

Clubul de învățare a limbii engleze English 4 Kids are loc lunar și este organizat de Consiliul Județean Alba și Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba, în parteneriat cu Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia, arată un comunicat BJLB Alba.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel