Lia Bugnar, după închiderea teatrelor, REVOLTĂ la adresa „colegilor care au militat anti-mască”

După închiderea teatrelor, regizoarea Lia Bugnar s-a arătat revoltată la adresa „colegilor care au militat anti-mască”. 

Decizia de a închide teatrele, după explozia de cazuri de Covid-19, a atras de la sine revolta celor care lucrează în domeniu.

Regizoarea Lia Bugnar a afirmat, printr-o postare pe social media, că „presupun că s-a prins toată lumea că nu mai jucăm niciun spectacol nici mâine ("Stă să plouă" la Comedie aveam) nici pe 13 octombrie "Fata din Curcubeu", nici pe 14 octombrie "Noi4" (la Bulandra aveam).Nu e voie, e ilegal, practic”.

Lia Bugnar a precizat că „o să scriu mâine aici în comentarii când aflu, dar cred că banii pe bilete nu vor fi greu de returnat, mai ales că toate biletele s-au cumpărat online. Mulțumim celor care ați cumpărat bilete, mulțumim că ați vrut să veniți la noi la spectacole, mulțumim că ați vrut să stați două ore cu masca pe față pentru noi, mulțumim pur și simplu”.

„Dacă lumea se va însănătoși vreodată sper să ne putem vedea la teatru. Oricum, până nu se așează lucrurile n-o să mai fac vreodată vreun anunț de spectacol. Toată viață am avut oroare de anulat spectacole și am și reușit să n-o fac (chiar și când s-a întâmplat să nu vină un actor la spectacol, tot am găsit o soluție și-am jucat), acum iată că anulăm trei. Nu le anulăm noi, ni le anulează EI, dar esență e aceeași: niște oameni ne-au dedicat timp și bani și noi nu ne-am ținut partea de înțelegere”, a mai scris Lia Bugnar. 

Regizoarea, revoltă la adresa colegilor

În încheiere, regizoarea Lia Bugnar a scris că „îmi pare rău, iertați-ne de dată asta!”. De asemenea, Lia Bugnar i-a atacat pe cei care nu cred în pericolul Covid-19 și care s-au comportat de parcă măștile de protecție sunt cea mai mare umilință. 

Colegilor care au dat un „exemplu de nepurtare a măștilor și de ironizat reguli de distanțare”, regizoarea le-a mulțumit. Ironic, desigur. 

„P.S. Altfel, o să preiau ideea din postarea colegului Conovaru, mulțumim celor care au tot zis că virusu' e un rahat în ploaie și că măștile sunt a mai mare umilința. Mulțumim mai ales colegilor care au dat exemplu personal de nepurtare a măștilor și de ironizat reguli de distanțare. Iată, sunt acum mii de cazuri pe zi, fapt la care v-ați adus și voi contribuția voastră, cât o fi fost ea. Pentru mine umilitor nu e să pot masca, umilitor e să chem oamenii la teatru și dup-aia să le zic să nu mai vină”, a încheiat Lia Bugnar.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel