Lansarea noilor tipuri de pepene fără semințe

Compania Seminis cu sediul în Statele Unite ale Americii produce și comercializează în peste 100 de țări semințe de legume și fructe. De această dată, firma lansează trei soiuri noi de pepene verde fără semințe, din clasa triploidelor.

Producătorii asigură că fructele se bucură de aceeași savoare precum pepenii cu care deja ne-am obșinuit.

Noua gamă include trei soiuri printre care SV0241WA. Acesta este mai mic decât un pepene normal, iar specialiștii cred că va fi foarte căutat de către consumatori pentru că ocupă spațiu mai puțin în frigider. Urmează să fie plantat în Statele Unite ale Americii și Mexic.

În vestul și nord-estul SUA se va cultiva un tip de pepene ceva mai mare (SV0258WA) , fără semințe, cu o textură crocantă, cu un conținut ridicat de zahăr și cu gust delicios.

În sud-estul SUA, se va cultivă WM8317, un fel de pepene verde, fără semințe și cu o coajă de culoare verde închis. În plus, gustul este foarte dulce, are pulpa de culoare roșu aprins, cu densitate și textură. Pepenele fără sâmburi este obținut ca oricare alt pepene, este la fel de gustos ca soiul cu sâmburi și nu este modificat genetic. Îl face a fi ușor de consumat, în special de către copii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel