EXCLUSIV  La vie est belle cu Monica Davidescu, între teatru şi modă

În Luminița de la capătul tunelului
În Luminița de la capătul tunelului

Aţi văzut-o pe scenă, pe ecrane, la televiziune, poate că aţi avut norocul să participaţi la un recital de poezie din poemele Magdei Isanos şi să auziţi cum rostea cuvintele unui poem care-i răscoleşte profund propria biografie... cu un pârâu de lacrimi pe faţă... Cu o figură rafaeliană, are o fineţe uluitoare, o lumină care respinge compromisul, vulgaritatea. Cu trup de balerină, menit să interpreteze „Lacul lebedelor”. Dar vie, tonică, veşnic în forfota şi dăruirea pe care ţi le cer proiectele, artistice, civice, în care se implică mereu.

Are vocaţia de a genera proiecte interactive. Are un suflet rar. Iubeşte şi luptă. Pentru copiii nefavorizaţi. Împotriva sărăciei şi plafonării. Nu suportă să vadă suferinţa animalelor. Nu suportă să vadă arta îngenuncheată, bagatelizată.

Dar tot ce face arată forţă de mobilizare, viteză, detentă, puterea de a apăra şi lupta asemeni unei leoaice.

“2016 se încheie cu un vernisaj şi cu o nouă premieră. Vernisajul  cu numărul 22 pentru colecţia prietenei mele, designerul Liliana Ţuroiu, Zestrea, la Ateneul Român, şi premiera cu  Regele Lear la Teatrul Naţional Bucureşti, unde interpretez rolul Goneril. Un spectacol de teatru complex, din care mă bucur că fac parte, în regia lui David Doiashvili.

 

Alături de Lari Giorgescu în regele Lear

 

Pentru mine 2016 a fost  anul celor patru premiere: două la TNB, Regele Lear şi Luminiţa de la capătul tunelului,  şi două comedii la Teatrul Elisabeta, Dezbracă-te,vreau să-ţi vorbesc  şi  Încă nu, dar o să fie, amândouă în regia lui Puiu Şerban  şi în  amândouă joc  alături de soţul meu, Aurelian Temişan. 

2016 este pentru noi, ca  familie, anul în care Dora a început şcoala. Ea este acum în clasa 0 şi a intrat deja în viaţa de şcolar, cu tot ce include programul.

 

Maria Buză, Alexandra Velniciuc, Liliana Turoiu și Monica Davidescu la vernisajul expoziției Zestrea

 

Ce-mi doresc de la 2017?  Să fim sănătoşi, pentru că numai aşa ne putem duce până la capăt proiectele începute. Pe plan professional, îmi doresc o nouă  experienţă teatrală de aceeaşi  anvergură ca Regele Lear şi un nou proiect pe platourile de filmare. Minunat ar fi să terminăm odată cu ratele locuinţei ca să putem crea relaxat alte proiecte interesante.

Trecerea dintre  ani  am petrecut-o  cu  familia, în cerc restrâns. Urez tuturor celor care iubesc cultura un An Nou formidabil”.  

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel