Jumătate dintre fotbalişti, pariori constanţi

Casă de pariuri
Casă de pariuri

Cel puţin 50% din jucătorii profesionişti pariază pe meciuri, a afirmat Joey Barton, fost component al naţionalei de fotbal a Angliei, scrie BBC, el susţinând că pariurile fac parte din ''cultura'' sportului rege.

În vârstă de 35 de ani, Barton, care a evoluat ultima oară ca mijlocaş la echipa Burnley, a fost suspendat din activitatea competiţională de Federaţia engleză în aprilie anul trecut pentru că a încălcat legislaţia cu privire la interzicerea pariurilor pentru jucători, primind o interdicţie iniţială de 18 luni, redusă ulterior cu 5 luni, în urma apelului fotbalistului. De asemenea, el a primit şi o amendă de 30.000 lire sterline.

Cred că dacă ar fi descoperiţi şi sancţionaţi toţi jucătorii care pariază, jumătate din fotbalişti ar trebui suspendaţi. Cred că jumătate joacă la pariuri, a spus Barton.

Fost jucător la Manchester City şi Newcastle, dar şi în Franţa, la Olympique Marseille, Barton s-a alăturat echipei Burnley în ianuarie 2017, după ce a părăsit gruparea scoţiană Glasgow Rangers în noiembrie 2016. În acea lună el a fost suspendat, însă doar pentru un meci, de Federaţia scoţiană, sub acuzaţia de plasare de pariuri în perioada 1 iulie - 15 septembrie 2016, în timp ce evolua pentru gruparea de pe Ibrox Park.

Barton a recunoscut că jocul la pariuri dă dependenţă, menţionând că lupta cu acest viciu este o bătălie continuă. Jucătorul va putea reveni în activitate în iulie 2018.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel