"Julieta", spectacol cu intrare GRATUITĂ. Haideți la teatru

Institutul de Investigare a Crimelor Comunismului şi Memoria Exilului Românesc (IICCMER) vă invită vineri, 13 octombrie 2017, de la ora 19.00, la Teatrul de Artă din Bucureşti (Strada Sfântul Ștefan nr. 21), la piesa „Julieta", de András Visky.

În urma unui atac de inimă, Julieta ajunge într-un spațiu liminal, între viață și moarte. De aici își revede episoade din viață, îi cere socoteală lui Dumnezeu și meditează, cu luciditate și umor, la existență și iubire. Piesa se bazează pe experienţa familiei autorului, András Visky, în timpul regimului comunist din România de la începutul anilor '60. Împreună cu cei şapte copii ai săi, mama sa, Júlia Visky (Julieta), a supravieţuit deportării în Bărăgan. Intrarea este LIBERĂ.

Rezervări la 0721 203 487 | [email protected]. Spectacolul „Julieta" se numără printre câştigătorii celei de-a doua ediţii a concursului de proiecte despre istoria comunismului românesc, organizat de IICCMER.

Autor: András Visky Traducerea: Andrei Dósa Interpretează: Dana Dembinski-Medeleanu Scenografia: Zelmira Szabó Regia: Ramona Iacob Cu sprijinul Institutului de Investigare a Crimelor Comunismului și Memoria Exilului Românesc (IICCMER) Partener: Institutul Balassi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel