Jayson Papeau, francezul de la Rapid Bucureşti, spune care e diferenţa dintre Paris şi Bucureşti

Foto: Freepik
Foto: Freepik

Jayson Papeau, jucător francez legitimat la Rapid Bucureşti, a spus care e diferenţa dintre Paris şi Bucureşti, supranumit Micul Paris. 

”În Franța, știm de români, printre cei mai mulți din Est care ajung acolo, cu diverse acțiuni. Sunt unii cetățeni români care cer bani, asta se știe în Franța, sunt mulți lângă Turnul Eiffel care au diverse jocuri, dar în realitate nu aceasta este imaginea voastră.

România nu înseamnă acei oameni neapărat. România e diferită de acei oameni. Le spun și cunoscuților, care mă întreabă cum de rezist aici și cum îmi merge: `Vino la București, ai să vezi că nu e așa cum știi tu, oamenii sunt buni, altfel decât credeți și vedeți voi pe acolo`.

Mie îmi place mult și mă simt bine în București. M-am simțit de la bun început ca făcând parte din echipă, apoi din comunitate, întrucât oamenii sunt buni la suflet și au încercat să mă facă să mă simt cât mai bine, unul dintre ai lor.

Nu e dificil să fii bun într-un astfel de loc, de aceea vreau să-i răsplătesc și eu cu lucruri bune în ceea ce fac. Joc cu sufletul pentru Rapid, în România, nu e doar un loc de muncă. Săraci și bogați sunt peste tot, și-n Franța, și-n Statele Unite, și-n țările foarte dezvoltate.

Așa e viața. Pe cât posibil, trebuie să ai grijă de cei cu nevoi, să-i ajuți. Nu am văzut cerșetori în București. Știu că în Franța sunt oameni care cer bani pe stradă, dar eu nu m-am lovit în România de așa ceva”, a spus Papeau, citat de Digisport

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel