EXCLUSIV  INVAZIA LIGHIOANELOR și manualul KGB. ISTERIE după dezvăluirea MARELUI PLAN despre România

Pare-se ca in viata exista diferite specii de animale bipede. Printre acestea se numara si oamenii - desigur ca termen generic.

Pentru ca OAMENII nu sunt un personaj colectiv cu trasaturi, caracteristici sau apucaturi identice, ci mai degraba un amalgam tot mai pestrit de bipezi cu apucaturi de patrupede in multe cazuri...

Atunci cand vine vorba de romani, exista trasaturi aparte pentru o minoritate care se hraneste cu intuneric, rautate, broaste raioase, frustrari si invidii. Ei reprezinta acea parte dintre romani - mica ce-i drept - incapabila sa construiasca ceva si pentru care cuvinte si valori ca: onoarea, demnitatea, bunul-simt, patriotismul si tara sunt doar vorbe goale.

Pe scurt, aceasta parte mica a romanilor contrazice conceptia pascaliana a omului ca "roseau pensant" ("trestie ganditoare"), ei nefiind capabili sa gandeasca inainte de a face din avalansa rautatilor la adresa celuilalt laitmotivul lor cotidian. Nici macar nu mai fac efortul de verifica daca nu cumva jignirile pe care le preiau literal de la altii de-ai lor sunt adevarate sau sunt doar niste inventii pentru a pata imaginea celor care au construit de ani buni si construiesc in continuare proiecte durabile pentru consolidarea si modernizarea Romaniei.

Mlaștină cu lighioane

Si pentru ca tot l-am evocat pe Pascal care e mai viu ca niciodata astazi, as mai avea de spus si de citat de la Pascal ca pentru aceasta enclava/ minoritate de romani macinata de invidii doar "libido sentiendi" si "libido dominandi" conteaza cu adevarat: in absenta oricarei forme de ratiune, instinctul ii conduce sa arunce vorbe nefondate in a-i domina pe ceilalti care vor binele tarii. "Libido sciendi" (Pascal) este prea complicat pentru ei.

[citeste si]

Spre deosebire de alte subspecii asemanatoare prin caracterul infect de pe alte teritorii, aici s-a sapat o mlastina in care se aduna tot mai multe LIGHIOANE bipede incapabile - neavand sira spinarii - sa stea drepte sau macar in patru labe...

Folosind sentimentul specific umanitatii de teama, lasitate pe alocuri sau frica de intunericul din jur, acestia ajung sa populeze treptat toate mediile ce conduc societatea romaneasca. Si astfel o minoritate de lighioane ajung sa conduca majoritatea.

Aparent ne pare imposibil insa lor lighioanelor le este foarte usor sa ajunga sa detina puterea, ca lighioane, si doar pentru lighioane. Lighioanele anihileaza dintr-o singura miscare conceptul rimbaldian al acelui "J e est un autre" ("Eul/ individul in raport cu celalat"). Numai prin comunicarea si dialogul cu celalalt , tu ca lighioana "adevarata" poti spune ca existi intr-adevar. Altfel esti nula. Si esti nula raportandu-ne la cele enuntate de Rimbaud. Refuzi sa dialoghezi cu celalalt. Traiesti cu senzatia ca dialoghezi cu celalalt doar pentru ca tu crezi ca aruncand in media acuzatii, minciuni, santajuri la adresa lui esti intr-o forma de comunicare. Fals. Ai un monolog. Nu esti intr-un dialog. Te afli in insula voastra, a lighioanelor. Si lui Vendredi al lui Michel Tournier i-ar fi fost imposibil sa supravietuiasca pe insula voastra a lighioanelor.

Surpriza pentru aceasta gasca mlastinoasa apare atunci cand se gaseste cate unul, care fie nu se da din drumul lor catre puterea absoluta si sugerea ca lipitori ce sunt a sangelui celor multi, fie se contrapune interesului acestor lighioane de orice natura. Simpla "dizidenta" de la randuirea asezata in decenii ii enerveaza la culme si atunci, ca niste lasi, apeleaza la intreaga retea de lighioane raspandita pe intreg mapamondul.

Lighinoane camuflate în ziariști

Si uite asa, apar lighioanele care s-au adaptat de a lungul deceniilor si se pot camufla in orice, inclusiv in ziaristi. Este tot o categorie mica, dar imposibil de identificat cu ochiul liber. Acestia s-au amestecat atat de bine, incat este nevoie de ochelari cu infrarosu - ca cei din cunoscutul SF Alien - pentru a putea vedea lighioana din corpul uman. Isi intra atat de bine in rol lighioanele incat zici ca ar fi desprinse din estetica baroca. Fiinte proteice (capabile sa ia forme din cele mai diverse si sa se metamorfozeze in aproape orice), adepte de a induce haos, maestre in arta lumii pe dos, lighioanele ar trebui sa fie dezamagite ca Cyrano de Bergerac nu le-a consacrat o scriere.

Lumea rasiștilor

Folosindu-se de aceasta forma, ei reusesc sa pacaleasca pe multi si sa "execute" la ordin pe oricine indrazneste sa se opuna "oranduirii" lighioanelor. Iar cel mai grav pentru sefii lor informali este cand incepi sa spui ADEVARUL. Adica un alt adevar decat cel impus de ei prin manipulare, amenintare, denigrare si control.
Pentru toata aceasta mlastina mult mai mica decat lasa sa se vada am un mesaj: Baieti, nu ma voi da la o parte! Sau dupa cum spuneau bunicii nostrii cand aparau acest pamant: "Pe AICI NU SE TRECE"! Nu veti reusi sa capturati Romania si s-o vindeti pe 2 lei!!! NOI suntem mai multi, mult mai multi fata de voi!!! Si ne-am unit si da, stim ca asta va da frisoane, va enerveaza, va irita si va "obliga", ca prin cateva cozi de topor de pe net sau presa, sa incercati macar sa murdariti acest demers de UNIRE a NOASTRA. Noi vom continua sa spunem cat putem de tare si spre nefericirea voastra "Traiasca Romania!"

Ce-i drept ati studiat din carti - unii chiar pe viu in pesterile KGB - tehnicile tipice: murdareste ca poate ramane ceva, fa-l tigan, homosexual sau hot pentru ca asa romanul in subconstient il va uri. (Desigur ca asa ganditi voi traind in lumea voastra a xenofobilor, rasistilor, cinicilor). Ati incercat cu unele si a ras lumea de voi. In ce ma priveste nu ma incadrez la categoriile mentionate - desi am prieteni tigani care va opereaza pe voi lighioanelor. Ce-i drept nu am prieteni homosexuali, dar sunt sigur ca sunt si printre acestia multi oameni care aduc plus valoare societatii. Iar hoti... aici este mai greu pentru ca i-ati camuflat voi pe toti.

Amestecă adevărul cu minciuna

Si uite asa este nevoie de un nou mesaj. Si ce mesaj ar putea fi mai bun decat - este securist! Astfel in stilul KGB-ist amestecam adevarul cu minciuna. A existat un domn Ion Cumpanasu, ministru la Culte pe vremea lui Ceausescu. Prin urmare sunt fiul sau nepotul sau cu siguranța am o legatura ceva cu dansul. Lighioanele stiu bine ca nu l-am cunoscut in viata mea, ca nu suntem nici macar cunostinte, dar atentie manualul KGB spune asa: amesteca adevarul cu minciuna, caci oamenii onesti nu au timp sa cerceteze.

Uite ca unii oameni onesti poseda spre nefericirea lor acel "esprit geometrique" ("spirit geometric") pascalian care ii ajuta sa distinga nuantele, sa distinga cu usurinta adevarul de minciuna.

Marea denigrare, pusă în mișcare

Hmmm, cand vedem ca nu se opreste, ba dimpotriva, uneste mare parte din societate la un loc, iar oamenii nu fug, ci dimpotriva se aduna langa el intelegand ca in sfarsit pot tine piept lighioanelor - asta isterizeaza si mai tare MLASTINA.

Obisnuiti sa domine si sa nu aibe oponenti sunt de fapt obisnuiti sa se bata intre ei. Dar deodata, de frica poporului onest, se unesc si actioneaza pentru "lichidarea" publica a elementului unificator. Si astfel se pune in miscare - MAREA DENIGRARE! Fiecare lighioana capata un nou rol: unii injura public, altii au grija sa vada ce am mancat cand eram mic si daca am luat vreun 4 la scoala, altii se ocupa de creionarea si promovarea cu orice pret in diverse medii a unor profile psihologice: "omul a innebunit", "bate campii", "nu va asociati", "nu stati langa" etc. Capitolul 2, pagina 16 din Manualul KGB de executare publica.

Dar surpriza, Marele Plan incepe sa fie confirmat de evenimente rapid si zeci de mii de oameni sunt de acord cu ideile lui. Nasol! Am dat-o in bara!

Trebuie o reorientare, mai ales ca toate articolele si postarile lighioanelor nu fac cat zece la suta din nr. de share-uri al ultimului articol pe care l-am publicat si care continua sa spuna ADEVARUL si care pana acum a ajuns la 7000 share in doar 24 h ... PANICA DEVINE CRONICA! Repede ... ce spune manualul KGB: "Sunteti prosti, nu ati reusit. Mai aveti o sansa: ruperea prietenilor." La atac!

Si incep sa-i critice pe Cozmin Gusa, Chireac si pe ceilalti - pentru ca daca te lasa sa continui MLASTINA va disparea. Dar SURPRIZA: nici Cozmin Gusa, nici Bogdan Chirieac nu suporta mlastina, iar presiunile lor se lovesc de un zid. Ba chiar mai mult, majoritatea mass media intelege ca spui adevarul si ca tara lor este in pericol.

In disperare, nervosi, arunca Manualul KGB in foc si se intorc rapid la fascisti. Poate asa isi pot salva mlastina. Si uite asa, acum plimba creanga disperati, pentru ca incercand sa aplice metode mai dure santaj, amenintari, inhibarea unor functionari si strangerea cu usa a altora - poate poate gasesc ceva in al treisprezecelea ceas sa opreasca tavalagul ce-i va matura si ii va trimite in BECIURI, acolo unde le este locul - i-au trezit si i-au unit pe prea multi.

Ei bine, ma amuzati! Va multumesc pentru reclama gratuita si nu uitati: ORICE ATI FACE, NU SCAPATI! Suntem prea multi cei care vedem jocurile voastre si nu vom abandona Romania, doar pentru ca ati pierdut-o voi la un barbut cu ceva ani in urma! Noi vom continua sa modernizam Romania si sa ne iubim cu aceeasi intensitate tara in timp ce voi nu veti reusi niciodata sa iesiti din mlastina in care va aflati pentru totdeauna.

P.S.: Orice asemanare cu persoane sau intamplari reale este pur intamplatoare!!:)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel