EXCLUSIV  Interviu cu Aida Ioana Cojocariu (Maria, din Moldovenii). Culise de la filmări, cum a afectat-o pandemia

Aida Ioana Cojocariu a acordat un interviu în exclusivitate pentru DC News.

Aida Ioana Cojocariu o întrepretează pe Maria, în serialul „Moldovenii” de la Kanal D. 

Actrița a dezvăluit pentru DC News toate detaliile importante legate de personaj, proiect și zona de actorie. De asemenea, Aida Ioana Cojocariu ne-a mărturisit ce planuri i-a stricat pandemia și ce face pentru a trece mai ușor peste această perioadă.

DC NEWS: Aida, ți-a fost greu să intri în pielea Mariei? Ce părere are Aida Ioana Cojocariu despre Maria? Până la urmă, România este plină de Mării… 

Nu mi-a fost greu să intru in pielea personajului Maria, am avut cateva modele in jurul meu J. Maria, personajul pe care îl interpretez în serialul de comedie “Moldovenii”, este o persoană materialistă, care se folosește de ceilalți pentru a-și atinge scopurile. Îi plac foarte mult aventurile, îi place și bârfa, se hrăneste cu așa ceva, și personal nu pot să spun că ea este exemplul perfect pentru o femeie. Maria reprezintă o tipologie, unele caracteristici sunt subliniate cu tușe mai groase…

DC NEWS: S-o lăsăm puțin pe Maria și să vorbim de Aida Ioana Cojocariu. Cum este să faci parte din acest proiect? De unde vin pasiunea și talentul pentru zona de actorie și divertisment?

Să fac parte din acest proiect este o provocare, pentru că suntem mulți implicați în realizarea lui și avem personalități diferite, dar cu toții ne dorim să iasă un produs de televiziune foarte apreciat de public. Este o experiență frumoasă, plină de tot felul de provocări, iar pentru mine, care sunt cea mai mică din echipă, este un lucru benefic și am ce învăța de la fiecare dintre colegii mei. Pasiunea a venit din primul moment în care am început să filmez cu baieții de la “3chestii”, iar talentul pot sa spun că a venit pe parcurs. Am descoperit că-mi place actoria, ador să construiesc personajul, să intuiesc ce-i trece prin cap, sa-l conturez cât mai bine, cât mai credibil pentru cei care ne privesc.

1. -imagine fara descriere- (aida_ioana_cojocariu_47182300.jpg)

DC NEWS: De ce divertisment?

Pentru că îmi place să “intru” în casele oamenilor, fie prin intermediul televiziunii, fie online, prin intermediul canalului Youtube, cu o notă de autoironie, in primul rând, ce oferă zâmbete celor din fața ecranelor.

DC NEWS: Care a fost cel mai amuzant moment de la filmări?

Chiar dacă au fost foarte multe momente amuzante, nu numai unul, cea mai amuzantă scenă mi s-a părut cea în care Maria a trebuit să arunce o găleata cu apă rece din fântână peste Ion, personaj interpretat de colegul meu Bogdan Burțilă, și tot în aceeași zi am fost “nevoită” să-i dau și cu o mămăligă caldă peste față … așa era scenariul J. Râdem mult la filmări.

DC NEWS: Câtă muncă este în spatele filmărilor? Că nouă, de pe canapea, ni se pare că la voi acolo este doar distracție.

Să știți că este și distracție la filmări, și foarte multă muncă. Spre exemplu, filmările încep la ora 8 dimineața, și se termină pe la 7-8 seara, câteodată chiar și mai târziu, iar in timpul filmărilor trebuie să fim atenți și receptivi la ce ne sugerează regizorul. Pe scurt, vorba lui Ion (interpretat de Bogdan Burțilă): “Este greu, dar nici ușor” J, pentru că ne simțim foarte bine ca echipă, și asta face ca totul să pară ușor, și indiferent de cât timp petrecem la filmări, nu resimțim oboseala.

3. -imagine fara descriere- (aida_ioana_cojocariu2_73802900.jpg)

DC NEWS: Nu am cum să nu te întreb și despre pandemie. Ce faci ca să treci mai ușor peste această perioadă? Ce planuri ți-a stricat pandemia?

Când a fost perioada cu carantină nu mi-a fost prea ușor, pentru că nu sunt o persoană care să stea foarte mult în casă, sunt foarte activă. În plus, în acea perioada era vacanță și neputând ieși din casă, m-am gândit să mă apuc să fac puzzle-uri, iar asta îmi ocupa destul de mult timp. Din fericire, după perioada de izolare, am putut relua filmarile. Evident, cu multa atenție, respectând regulile impuse de pandemie. Acum urmez cursurile facultății în sistem online, fapt care mă ține ocupată, fac și fitness, când am puțin timp liber. Pandemia mi-a stricat câteva planuri, vacanțele programate, care erau în afara țării, au fost anulate. Dar era firesc sa le anulăm, cel mai important este să fim sănătoși, să ne protejăm pe noi, și pe cei din jurul nostru.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel