EXCLUSIV  Încă nu, dar o să fie

„Încă nu, dar o să fie” este o producție a Teatrului Elisabeta – o adaptare după piesa „Not Now, Darling” scrisă de dramaturgii britanici Ray Cooney (n.1932)  și John Chapman (1927-2001) în regia lui Șerban Puiu, scenografia Ion Molete.

În distribuție: Bogdan Stanoevici, Alexandra Velniciuc, Gabi Costin, Monica Davidescu, Mihnea Nicolau, Cosmin Seleși, Ștefan Velniciuc, Adela Mărculescu, Mirela Stoian, Raluca Ghervan, Anca Dinicu, Teodora Păcurar etc.

Excelente prestațiile tuturor actorilor, supravegheați din capătul sălii de ochiul exigent al regizorului, cu un plus pentru Gabi Costin (Arnold) care și-a valorificat foarte bine rolul stârnind hohote de râs datorită sarcasmului și a transformării psihologice pe care a suportat-o fără voie, pe parcursul piesei – ce ar fi spus bunicul?

Intrigile amoroase, cu multiple încurcături aflate la limita devoalării dau o mare savoare comediei, cu scene care te amuză sau care te țin cu sufletul la gură în fața imprevizibilelor situații. E totul atât de britanic dar și balcanic, folosirea bunului ca obiect al seducției aducându-mi aminte de unul din Dudeștii noștri, care aflat la Paris și vrând să impresioneze o domniță, a cumpărat zeci de tone de zahăr, pe care le-a turnat pe strada ei, pentru a-i arăta ce ierni minunate sunt pe la București. Asta fără nicio legătură concretă cu piesa „Încă nu, dar o să fie".

(w670)

Acțiunea are loc într-un salon de blănuri de lux din Londra, unde Gillbert (Bogdan Stanoevici) și Arnold, partenerul său de afaceri se bucură de o bună reputație. Pentru a o impresiona pe Janie, viitoarea sa amantă, fără ca soțul acesteia să intre la bănuieli, Gillbert pune la cale o tranzacție care se întoarce împotriva lui. Piesa mi s-a părut a fi solicitantă pentru actori și cu un ritm extrem de rapid, care nu lasă ti mp și pentru problemele de acasă. 1h și 45 minute te afli acolo, la Teatrul Elisabeta și nu în altă parte.

[citeste si]

Piesa „este o comedie foarte spumoasă, de Ray Cooney un autor care se joacă cu casa închisă și pe Broadway dar și în West End. Am decis să realizăm și noi acest spectacol, la teatrul Elisabeta și suntem foarte bucuroși pentru acest lucru." a declarat exclusiv pentru DC News regizorul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel