Urmărește emisiunea live


Înșelătoria cu cureaua de la mașină. Cum sunt păcăliți șoferii

Escrocii români sunt tot mai inventivi și apelează la diferite mijloace în încercarea de a-și păcăli victimele pentru a face rost de bani.

Una dintre cele mai utilizate înșelătorii este aceea de a opri alți șoferi și de a-i determina să le ofere bani sub pretextul că au rămas cu mașina în drum. 

Anul acesta s-a remarcat escrocheria "curelei rupte" la mașină. Astfel, șarlatanul are o poveste bine pusă la punct cum că i s-ar fi stricat mașina din cauza unei curele rupte. El povestește că a vorbit deja cu un mecanic și a aflat despre costul reparației, dar nu îi ajung banii, astfel că ar mai avea nevoie de o sumă cuprinsă între 100 și 300 de lei.

Escrocul se pune în dreptul ușii evitând astfel ieșirea șoferului din mașină, în cazul în care acesta se hotărăște să verifice veridicitatea celor povestite. Mai mult decât atât, el promite că oferă drept garanție un inel de aur în valoare de peste 1000 de lei, care de fapt este doar o tinichea. Bineînțeles, totul continuă cu promisiuni de returnare a banilor și chiar un bonus în vin sau brânză, pentru că așa este specificul locului. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel