Imagini de groază la Zoo. Un copil a căzut în țarcul unei gorile - VIDEO

Un incident şocant a avut loc sâmbătă, la grădina zoologică din Cincinnati, Odia (SUA). Un copil de trei ani a căzut de la o înălţime de aproximativ 3 metri, în ţarcul unei gorile.

Animalul a târât copilul timp de mai multe minute prin ţarc, fără a-l răni grav, iar echipa de intervenţie rapidă a preferat să nu rişte şi să împuşte mortal gorila. Copilul a fost salvat şi a fost dus la un spital din localitate.

Thane Maynard, directorul grădinii zoologice, a declarat că echipa de reacţie rapidă împotriva animalelor periculoase, antrenată pentru asemenea incidente, a decis că băieţelul este într-o situaţie în care viaţa îi este pusă în pericol şi că este nevoie de uciderea gorilei de peste 180 de kg, un mascul pe nume Harambe.

"Au luat o decizie dificilă, dar corectă, pentru că au salvat viaţa băieţelului. Putea să iasă foarte rău", a declarat directorul, potrivit publicaţiei britanice The Telegraph.

Gorila nu părea să vrea să-l atace pe copil, dar pericolul era iminent, fiind vorba despre un animal foarte puternic, într-o stare de agitaţie. Tranchilizarea ar fi putut dura prea mult, timp în care băiatul putea fi ucis, a mai afirmat directorul.

Este prima dată când echipa de intervenţie este nevoită să omoare un animal, iar reprezentanţii grădinii zoologice au afirmat că "este o zi foarte tristă". Gorila fusese adusă în 2015, de la Grădina Zoologică Gladys Porter din Brownsville, Texas.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel