EXCLUSIV  Horoscop Taur 2024. Daniela Simulescu: Marea conjuncție Jupiter-Uranus te ajută să evoluezi ... dacă vrei / video

Foto: Freepik
Foto: Freepik

Daniela Simulescu a prezentat horoscopul anului 2024 pentru zodia Taur.

Într-o ediție specială de Revelion, Daniela Simulescu, astrolog DC News și Astrosens, a spus horoscopul anului 2024 pentru zodia Taur:

„Principalul lucru pentru Taur e că marea conjuncție Jupiter-Uranus e în semnul Tău. Cei care vor să evolueze, să progreseze, să schimbe și să riște vor fi foarte susținuți. Cei care vor să rămână în urmă și să se țină cu dinții de ce au, vor rămâne acolo și vor avea parte de multe repercursiuni.

Îți recomand să studieze, să înveți și să călătorești, iar dacă îți vine o schimbare, tu să o accepți și să o îmbrățișezi. Pot fi și momente neașteptate, de criză, din cauza lui Uranus, dar orice criză este o mare oportunitate în prima parte a anului. Dacă rămâi pe loc, vei rămâne pe loc și apoi vei da în spate.  Dacă ești dispus să faci o schimbare, fă-o. Conjuncția trebuie să te găsească deja dornic de a ieși de la naftalină.“, a spus Daniela Simulescu.

CITEȘTE ȘI       -      EXCLUSIV  Horoscop Berbec 2024. Daniela Simulescu: Pot apărea surprize care îți vor zgudui portofelul, buzunarul sau contul / video

Horoscop Taur 2024 - a doua parte a anului

„Din a doua parte a anului, Jupiter se duce în Casa a 2-a, a resurselor, a valorii și astfel că toate schimbările făcute în prima parte a anului se vor monetiza în a doua parte. Orice mică invenție sau inovație se va vedea în buzunar din a doua parte a anului. Te vei vinde mai bine.

E un an foarte bun pentru cei care vor mai multe surse de venit. Cu siguranță aveți un talent și știți să faceți ceva. Veți adopta un alt stil de viață astfel încât să căpătați alte venituri.

Din fericire, Venus nu mai este retrogradă, în schimb, la final de an, Marte va fi retrograd și vor apărea atunci teste și schimbări pe plan relațional. Aveți grijă acolo“, a concluzionat Daniela Simuescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel