EXCLUSIV  Horoscop Berbec 2024. Daniela Simulescu: Pot apărea surprize care îți vor zgudui portofelul, buzunarul sau contul / video

Foto: Freepik
Foto: Freepik

Daniela Simulescu a prezentat horoscopul anului 2024 pentru zodia Berbec.

Într-o ediție specială de Revelion, Daniela Simulescu, astrolog DC News și Astrosens, a spus horoscopul anului 2024 pentru zodia Berbec:

„Pentru berbeci sau cei cu ascendentul în Berbec, anul începe în forță. Marte e în Casa 10-a a carierei. Deci, e un an în care ar trebui să fi foarte preocupat de sfera profesională și cea socială.

În 2024, în aprilie, va fi marea conjuncție Jupiter-Uranus în Casa a 2-a. Este un aspect care te poate îmbogăți sau te poate sărăci. Trebuie să ai mare grijă și la zona financiară. Ți-aș recomanda să ai un cont de economii, să riști, dar să nu riști chiar totul și să fii mult mai încrezător în momentul în care îți negociezi salariul. De asemenea, trebuie să ai grijă dacă se poate să nu mai cheltuiești pe lucrurile aiurea. Cu Jupiter și Uranus în Taur trebuie să găsești noi soluții pentru gestionarea bugetului. Pot apărea surprize și chestii neașteptate care îți vor zgudui portofelul, buzunarul sau contul. Profesional și financiar sunt câteva aspecte care te vor uimi“, a punctat Daniela Simulescu.

CITEȘTE ȘI      -      EXCLUSIV  Horoscop Taur 2024. Daniela Simulescu: Marea conjuncție Jupiter-Uranus te ajută să evoluezi ... dacă vrei / video

Horoscop Berbec 2024 - a doua parte a anului

„În a doua parte a anului, Jupiter va trece în Casa a 3-a, a comunicării, drumurilor și studiilor. În prima parte a anului vorbim de monetizare, iar în a doua despre studiu, noi informații, dar și despre mutare. Dacă vrei să te muți în a doua parte a anului, ai foarte mari șanse.

Saturn rămâne în Casa a 12-a, va fi și retrograd din iunie încolo, deci nu ar strica să verifici sănătatea mult mai des. Nu te lăsa pe ideea că ești tânăr și ai fost sănătos până acum.

Trebuie să te ferești și de tot ceea ce înseamnă superficial. Saturn guvernează Casele 10 și 11, deci tot ce înseamnă carieră, planuri și relații de prietenie, vor trece prin teste. În a doua parte a anului, ocupă-te să evoluezi, să progresezi și să înveți lucruri noi“, a concluzionat Daniela Simulescu pentru zodia Berbec.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel