HOROSCOP, PAȘTI, 2017

Berbec

Suporta, pe cat posibil, conditiile ceva mai austere in care nimeresti azi, pentru ca o eventuala reactie din partea ta ar putea crea tensiuni si mai mari. Dovedeste tuturor ca esti mai intelept tocmai prin capacitatea ta de a te abtine de la replici dure sau critici severe, chiar daca ai avea tu multe de spus, pentru ca cei care sunt in preajma ta pot fi in toane si mai negative, generand animozitati greu de tinut sub control. Taci si suporta, e atitudinea cea mai potrivita de azi, pentru ca doar asa se vor dezamorsa cel mai usor conflictele care mocnesc.

Taur

Este o zi insorita pentru tine, cu multe motive de reala fericire. Parca ai ajuns la apogeul unei actiuni in care ai investit multa pasiune si energie, si acum cand vezi urmarile eforturilor tale, esti incantat la maximum. Poate fi o zi perfecta in iubire, daruindu-va unul altuia inima pe tava, dar poate fi si un moment de maxima satisfactie cand vezi ca tot ce ai cladit pana acum a prins contur si primesti laude si de la alte persoane. Cele mai frumoase emotii vin valuri catre tine, deci bucura-te de intensitatea lor, de energia lor pozitiva, de lumina si iubirea pe care le emana, si daruieste-le si tu mai departe, asa cum poti. Primesti si daruiesti, si fericirea e deplina!

 Gemeni

E o placere sa stai de vorba cu cartile pe masa cu cei dragi, pentru ca atmosfera tihnita a acestei zile va inspira pe toti la marturisiri ce calmeaza spiritele in familie. Fiecare spune ce are pe suflet si va aratati deschisi sa iertati mult mai usor ceva ce altadata ar fi creat mari animozitati acasa. Stai si asculti cu inima, mai presus decat cu mintea, caci asa reusesti sa restabilesti o stare de lucruri echilibrata si placuta pentru toata lumea. Nu judeca pe nimeni azi, chiar daca ai avea motive, ci incearca sa privesti relatia dintre voi cu imensa toleranta.

Rac

Se vede ca te apasa ceva pe suflet si, in loc sa cauti compania celor veseli care sa-ti abata gandul de la problemele tale, preferi compania celor cu necazuri asemanatoare. Poate aveai nevoie sa vezi ca mai sunt si altii in aceeasi situatie, pentru ca uneori e mai usor sa te compari cu cei care se afla pe acelasi nivel decat sa privesti cu invidie la cei de deasupra. Cand vezi ca si altii sufera de aceleasi lipsuri sau dezamagiri, parca te mai linistesti un pic. Mai mult, de la cei care trec prin situatii similare poti primi sfaturi deja verificate pe care le poti aplica si tu pentru a depasi impasul.

Leu

Ai curaj sa te rupi de o stare emotionala care nu-ti face bine. E un gest de vointa din partea ta, ca sa scapi de temeri sau slabiciuni care te tin captiv intr-o zona sumbra. Tu poti fi si foarte puternic, si foarte ambitios, si foarte ferm in decizii, nu asa cum spune lumea ca esti bland si cuminte. Ia taurul de coarne in situatia de fata si arata-le ca, atunci cand sunt in joc drepturile tale, fericirea ta, renumele sau reputatia ta, poti deveni de temut, de neinvins. O criza de personalitate poate fi chiar potrivita intr-o astfel de situatie, aratand ca nu mai tolerezi sa fii condus, dominat, ingenuncheat de nimeni. Ridica-te si lupta pentru sansa ta!

Fecioara

Iubirea nu vine intotdeauna cu lucruri palpitante, cu evenimente stralucitoare, cu momente de top, ci tot iubire se numeste si cand taci alaturi de cel drag. Te simti bine in compania sa fara sa fie nevoie sa trancaniti intruna, pentru ca apreciezi mai mult comunicarea din priviri, dialogul telepatic, comunicarea prin taceri, pentru ca asa va respectati reciproc nevoia de liniste. Iti ajunge sa-l ai pe cel drag alaturi, fara sa spuna nimic, pentru ca tu primesti energie pozitiva din iubirea sa, chiar daca nu e permanent transpusa in cuvinte sau gesturi concrete. Amprenta lui energetica e mai importanta!

Citește mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel