Horoscop, miercuri, 10 iulie 2019

Crişan Andreescu / 09 iul 2019 / 16:47 Salveaza PDF Comentarii
Berbecii vor avea  parte de mult noroc în afaceri
Descriere foto: Berbecii vor avea parte de mult noroc în afaceri

Horoscop. Gemeni să nu se grăbească  să demonstreze celor din jur de ceea ce sunt capabili, iar nativii din Leu vor descoperi, astăzi, beneficiile lucrului în echipă.

Berbec

Berbecii au parte de mult noroc în afaceri. Puteţi obţine un premiu, o mărire de salariu sau o avansare la locul de muncă. Aveţi grijă dacă aveţi de semnat un contract important, verificaţi fiecare detaliu şi analizaţi şansele sigure de câştig. Spre seară s-ar putea să aveţi parte de o surpriză din partea persoanei iubite.

Taur

Tauri, gândiţi-vă la vecini dacă aveţi de gând să daţi o petrecere în apartament. Nu exageraţi cu muzica sau anunţaţi-vă colocatarii înainte pentru a nu se supăra sau pentru a nu crea conflicte fără sens. Cel mai probabil nu vor exista incidente şi veţi avea parte de o aniversare extraordinară, alături de cei dragi vouă. Îna faceri,a strologi iau veşti bune şi întrevăd o creştere salarială în viitorul apropiat.

Gemeni

Gemeni, nu vă grăbiţi aatât de tare să demonstraţi celor din jur de ceea ce sunteţi capabili. Fiţi liniştiţi, înţelegători şi răbdători atunci când cei apropiaţi vă cer sfatul, ajutorul. Lucraţi cu încredere la acel proiect important şi la final s-ar putea ca şefii să vă premieze pentru eforutl şi devotamentul de care aţi dat dovadă.

Rac

Nativii din Rac vor avea ocazia, astăzi, să analizeze foarte bine viaţa pe care o duc. Evitaţi să vă comparaţi cu alte persoane pentru că asta nu v-ar aduce decât stres. Pe parcurs ce vă veţi gândi la viaţa pe care o aveţi, veţi descoperi că, de fapt, ar trebui să fiţi extrem de fericiţi şi mulţumiţi. Uneori este mai bine să vă mulţumiţi cu ceea ce aveţi pentru a vă putea bucura atunci când primiţi lucruri în plus. Tot astăzi, veţi avea şans să întâlniţi o persoană cu care aveţi lucruri de rezolvat şi care v-a ignorat de foarte mult timp.

Leu

Nativii din zodia Leu vor descoperi, astăzi, beneficiile lucrului în echipă. Deşi sunteţi obişnuiţi să le faceţi voi pe toate, veţi afla că este mult mai uşor şi mai productiv să împărţiţi sarcinile. Totodată, nu trebuie să fiţi duri cu colegii voştri. Fiecare are un mod în care lucrează şi trebuie să acceptaţi acest lucru. Fericirea vă aşteaptă acasă, astfel că veţi aştepta cu nerăbdare sfârşitul programului pentru a putea ajunge la ea.

Fecioară

Nativii din Fecioară vor resimţi, astăzi, o mulţime de sentimente negative care vor fi provocate de o persoană cu care nu aveţi o relaţie foarte bună. Fiţi rezonabili şi sinceri şi veţi reuşi să vă câştigaţi respectul cuvenit. Pentru a vă restabili echilibrul fizic şi emoţional, astrele vă recomandă să faceţi o plimbare în natură, să vă jucaţi cu cei mici sau să vă relaxaţi cum ştiţi voi mai bine. Veţi avea nevoie de toată energia pozitivă pentru următoarele zile.

Citeste mai multe pe observator.tv


Te-ar putea interesa


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27