EXCLUSIV  Horoscop 7 decembrie: Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia care pierde bani. Nu mai vrea să comunice cu nimeni

Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels (MART PRODUCTION)
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels (MART PRODUCTION)

Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

Mercur își va începe tranzitul în semnul Capricornului pe 7 decembrie, unde va rămâne până pe 11 februarie. Și nu va fi un tranzit simplu pentru că în perioada 29 decembrie 2022 - 18 ianuarie 2023, Mercur va fi și retrograd. Dar atenție! Efectele retrogradării se vor simți de pe 7 decembrie până pe 11 februarie. Așa că ați face bine să vă preocupați din timp de organizarea sărbătorilor, cumpărarea cadourilor sau achiziția biletelor de călătorie. 

"Sunt câteva hopuri astrologice care nu ne vor lăsa deloc să petrecem finalul anului așa cum ne-am fi dorit. Le voi pomeni prima dată pe retrogradările lui Marte în Gemeni și Mercur în Capricorn. Acestea ne vor da toate planurile peste cap, mai ales cele referitoare la organizarea sărbătorilor, cumpărături sau călătorii. Jupiter se întoarce în Berbec, dar s-ar putea să creeze “artificii” din cauza stresului experimentat.

Vă recomand ca la masa de Crăciun să evitați discuțiile competitive despre cine este cel mai reușit membru al familiei, cel mai cel. Reîntâlnirea cu oamenii din trecutul nostru, așteptată sau nu, va crea și destule momente stânjenitoare. Cum anul se termină și cu o conjuncție Venus-Pluto în semnul Capricornului, vom vedea în jurul nostru și multă seriozitate sau preocupare pentru viitorul apropiat", spune Daniela Simulescu, potrivit astrosens.ro.

BALANȚĂ

Discuţiile cu mama, cu tata, cu soţul, cu copilul vor fi la ordinea zilei. Rupetii-vă puţin de tot ce înseamnă partea profesională şi veniţi acasă. 

SCORPION

Multe telefoane, multe mesaje, multe discuţii, multe analize, multe gânduri. Veţi fi destul de sarcastici. Veţi lua decizii legate de cei dragi, până la sfârşitul lunii.

SĂGETĂTOR

S-ar putea ca o discuţie cu o persoană să vă atragă atenţia asupra modului în care v-aţi cheltuit banii până acum. Educaţia financiară este foarte importantă, până la finalul acestui an.

CAPRICORN

Gândiţi, acţionaţi şi vă centraţi asupra persoanei voastre mai mult decât este cazul. Parcă toată lumea se învârte în jurul vostru. Deciziile pe care le luaţi până pe 29 decembrie vor reveni. Să nu aveți aşteptări, pentru că vor apărea surprize.

VĂRSĂTOR

Pierderi financiare, pierderi de chef, pierderi de energie. Vreţi să comunicaţi mai puţin. Este o nevoie de introspecţie, care este necesară la final de an.

PEȘTI

Discuţiile despre planurile de viitor devin importante. Să vă aşteptaţi la unele surprize. Nu vă vor da viaţa peste cap, însă vă vor arăta că mai aveţi lucruri de învăţat.

Vezi și: Horoscop 7 decembrie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Discuții cu șefii, la final de an, pentru o zodie. Vei uita de Sărbători

Previziunile integrale, în materialul video de mai jos:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel