EXCLUSIV  Horoscop 7 decembrie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Discuții cu șefii, la final de an, pentru o zodie. Vei uita de Sărbători

Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels (Alena Darmel)
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels (Alena Darmel)

Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

Mercur își va începe tranzitul în semnul Capricornului pe 7 decembrie, unde va rămâne până pe 11 februarie. Și nu va fi un tranzit simplu pentru că în perioada 29 decembrie 2022 - 18 ianuarie 2023, Mercur va fi și retrograd. Dar atenție! Efectele retrogradării se vor simți de pe 7 decembrie până pe 11 februarie. Așa că ați face bine să vă preocupați din timp de organizarea sărbătorilor, cumpărarea cadourilor sau achiziția biletelor de călătorie. 

"Sunt câteva hopuri astrologice care nu ne vor lăsa deloc să petrecem finalul anului așa cum ne-am fi dorit. Le voi pomeni prima dată pe retrogradările lui Marte în Gemeni și Mercur în Capricorn. Acestea ne vor da toate planurile peste cap, mai ales cele referitoare la organizarea sărbătorilor, cumpărături sau călătorii. Jupiter se întoarce în Berbec, dar s-ar putea să creeze “artificii” din cauza stresului experimentat.

Vă recomand ca la masa de Crăciun să evitați discuțiile competitive despre cine este cel mai reușit membru al familiei, cel mai cel. Reîntâlnirea cu oamenii din trecutul nostru, așteptată sau nu, va crea și destule momente stânjenitoare. Cum anul se termină și cu o conjuncție Venus-Pluto în semnul Capricornului, vom vedea în jurul nostru și multă seriozitate sau preocupare pentru viitorul apropiat", spune Daniela Simulescu, potrivit astrosens.ro.

BERBEC

Când toată lumea se pregăteşte de Sărbători, ţie atunci îţi arde de carieră. Poate vrei să recuperezi pe ultima sută de metri, să ai nişte discuţii cu şefii, să iei nişte decizii.

TAUR

Judecata vă este mult mai clară şi vă puteţi înţelege cu nişte noţiuni abstracte. Nu mai aveţi nevoia să înţelegeţi totul la firul ierbii totul. Preferaţi să citiţi, să vedeţi un documentar, să faceţi un curs, decât să staţi la o șuetă, la o bârfă cu oamenii din jur.

GEMENI

Veţi plonja printre multe frici. Aveţi nevoie să ştiţi ce e în spatele lucrurilor. Această nevoie o poate întrece pe cea lumească de a fi mai prezent, mai ancorat în viaţa voastră. Gândiţi-vă la un buget de risc!

RAC

Toate planurile de Sărbători le veţi face depinzând de ceilalţi. Aveţi nevoie de oameni în jurul vostru şi aveţi nevoie să îi întrebaţi.

LEU

Deveniţi foarte disciplinaţi, foarte organizaţi. Aveţi nevoia de a face puţină curăţenie în viaţa voastră. 

FECIOARĂ 

La final de an, vă bucuraţi de cadouri, de cumpărături, de investiţii, de evenimente. Vă întâlniţi cu oameni pe care n i-aţi mai văzut de mult timp. Discuţiile cu copiii vor deveni importante.

Vezi și: Horoscop 7 decembrie: Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia care pierde bani. Nu mai vrea să comunice cu nimeni

Previziunile integrale, în materialul video de mai jos:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel