EXCLUSIV  Horoscop 27 martie - 2 aprilie. O zodie va fi ponderată, dar și frustrată. Daniela Simulescu: Să nu te grăbești, să-ți cunoști limitele / video

Foto cu caracter ilustrativ: Unsplash
Foto cu caracter ilustrativ: Unsplash

Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens, a spus prin ce provocări va trece o anumită zodie în săptămâna 27 martie - 2 aprilie 2023.

În cadrul horoscopului săptămânal, Daniela Simulescu a spus prin ce va trece zodia Berbec în perioada 27 martie 2023 - 2 aprilie 2023:

„Faptul că Marte a intrat în Rac, te ponderează, dar faptul că face un trigon cu Saturn te și frustrează.

În afară de faptul că vei vorbi mult, că ai idei, nu e și săptămâna concretizării lor. E o săptămână a optimismului fără argumente, deci mai bine ai face să înveți ceva, să cunoști ceva, să te implici, dar nu e o săptămână de activități și acțiuni. Să nu te aștepți să vezi niște efecte în ceva concret.

Poți să ieși la întâlnire cu prietenii, poți să te vezi cu foști colegi, dar un pic de atenție la partea de bârfe. Să nu te grăbești, să-ți cunoști limitele. Să ai puțină grijă, pentru că vorbele tale se amplifică și ajung acolo unde nu te-ai fi gândit“, a spus Daniela Simulescu despre zodia Berbec.

Horoscop, duminică, 26 martie 2023

După câteva zile împânzite de evenimente serioase din punct de vedere astrologic, iată că ne putem relaxa un pic. Mercur se apropie de o conjuncție cu Jupiter, deci vom putea vedea mai ușor partea plină a paharului. Avem nevoie de optimism. 

Berbec

Astrele îți recomandă să eviți persoanele nepotrivite. Este cazul să fii mai atent la cum îți oferi timpul apropiaților. 

Taur

Cum Venus este în semnul tău, reușești să treci peste unele aspecte mai neplăcute. Ești destul de diplomat. 

Gemeni

Nu vrei să auzi vești neplăcute, să citești știri negative și nici să te implici în proiectele care îți displac. Ești foarte selectiv!

Rac

Astrele îți recomandă să fii mai activ. Să faci mișcare, să îți încarci programul zilei cu tot felul de activități. 

Citește continuarea AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel