EXCLUSIV  Horoscop, duminică, 26 martie 2023

Foto: Freepik
Foto: Freepik

Horoscop zilnic. Mercur se apropie de o conjuncție cu Jupiter. 

După câteva zile împânzite de evenimente serioase din punct de vedere astrologic, iată că ne putem relaxa un pic. Mercur se apropie de o conjuncție cu Jupiter, deci vom putea vedea mai ușor partea plină a paharului. Avem nevoie de optimism. 

Berbec

Astrele îți recomandă să eviți persoanele nepotrivite. Este cazul să fii mai atent la cum îți oferi timpul apropiaților. 

Taur

Cum Venus este în semnul tău, reușești să treci peste unele aspecte mai neplăcute. Ești destul de diplomat. 

Gemeni

Nu vrei să auzi vești neplăcute, să citești știri negative și nici să te implici în proiectele care îți displac. Ești foarte selectiv!

Rac

Astrele îți recomandă să fii mai activ. Să faci mișcare, să îți încarci programul zilei cu tot felul de activități. 

Leu

Te simți puțin pierdut în spațu. Cu greu îți vei găsi motivația. Știi ce te va ajuta? Un drum, o călătorie sau o discuție pe teme filozofice. 

Fecioară

Dacă ți se oferă ceva, nu refuza! Mai ales dacă, astfel, îți păstrezi propriile resurse. Fii mai deschis! Și oportunitățile vor apărea. 

Balanță

Nu prea ai chef să vorbești și vei căuta oamenii care să facă asta și pentru tine. Și vei găsi mulți. Nu te vei plictisi deloc!

Scorpion

Ești cel mai harnic! Îți creezi tot felul de treburi gospodărești. Nu vrei să pierzi timpul aiurea și să te gândești la prostii. 

Săgetător

Astrele te invită să te victimizezi mai puțin. Și să faci în așa fel încât să te preocupi de pasiunile tale. Și să nu ai așteptări. 

Capricorn

Trebuie să ții cont și de părerea partenerului. Chiar dacă tu simți că deții dreptatea absolută. O zi bună pentru chestiunile domestice. 

Vărsător

Ai vrea să faci multe, dar ți-ai propus să cheltuiești mai puțini bani. Într-un fel sau altul, vei reuși să împaci și capra și varza. 

Pești

O parte din tine este mai neglijentă, dar cealaltă este destul de cumpătată. Inițial te vei frustra din această cauză, dar îți va trece. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel