HOROSCOP 22-28 IANUARIE. Camelia Pătrășcanu, horoscopul pentru fiecare zodie în parte

Camelia Pătrășcanu a prezentat duminică, la Antena 3, horoscopul zilei pentru fiecare zodie în parte.

Iată care sunt previziunile 

HOROSCOP BERBEC 22- 28 IANUARIE. Berbecii au tendința de a reacționa violent. Cei care au întâlniri cu berbecii ar trebui să le amâne pentru a doua parte a săptămânii.

HOROSCOP TAUR 22- 28 IANUARIE. Sentimental, taurii nu își pot face dreptate singuri și nu pot să explice sentimentele lor celor din jur.

HOROSCOP GEMENI 22- 28 IANUARIE. Gemenii încearcă să transforme o pagubă într-o punte de relaxare. Pot avea șansa să corecteze o greșeală.

HOROSCOP RAC 22- 28 IANUARIE. Pentru Rac urmează o săptămână cu discuții, atât în familie, cât și în relațiile profesionale.

HOROSCOP LEU 22- 28 IANUARIE. Leu vor avea mult de muncă în această săpămână. Treaba trebuie reorganizată pentru că consimă foarte multă energie.

HOROSCOP FECIOARĂ 22- 28 IANUARIE. Fecioarele au momente foare bune în această săptămână. Ele trebuie să pună mai mult accent pe abilitățile lor.

HOROSCOP BALANȚĂ 22- 28 IANUARIE. Pentru Balanțe, familia rămâne în atenție. Acestea vor avea parte de relații tensionate pentru luni și marți.

HOROSCOP SCORPION 22- 28 IANUARIE. Scorpionii discută foarte mult, au de-a face cu oficiali, la muncă trebuie să regleze niște conturi.

HOROSCOP SĂGETĂTOR 22- 28 IANUARIE. Săgetătorii se gândesc la bani. Ei vor avea relații destul de tensionate săptămâna care urmează.

HOROSCOP CAPRICORN 22- 28 IANUARIE. Capricornilor își vor foarte multe calcule legate de destin și de viață.

HOROSCOP VĂRSĂTOR 22- 28 IANUARIE. Pentru Vărsători este o săptămână în care trebuie să repare niște greșeli și să lase în urmă anumite situații.

HOROSCOP PEȘTI 22- 28 IANUARIE. Pentru Pești urmează o săptămână bună pentru că au suport. Pe partea financiară aceștia întâmpină dificultăți.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel