Horoscop 2018. Cele mai rele femei din zodiac. Calcă totul în calea lor

Zodii
Zodii

Horoscop 2018. Cele mai rele femei din zodiac  Sunt firi puternice, hotărâte și extrem de periculoase pentru oricine le devine dușman. Ele sunt cele mai rele femei ale zodiacului.

Scorpion

Horoscop 2018. Cele mai rele femei din zodiac  Există momente în care pune vocea inimii mai presus de orice altceva. Își trădează prietenele doar când pune relația pe primul loc. Așadar, dacă trebuie să își mintă prietena sau să inventeze anumite lucruri doar pentru a fi cu un bărbat, o va face.

Leu

Horoscop 2018. Cele mai rele femei din zodiac Se va asigura că toate privirile sunt asupra ei cu orice preț, chiar dacă va fi nevoie să își trădeze prietenele sau să le fure iubiții. Nu se dă în lături de la nimic. Îi place să se impună în fața celor din jur, scrie clickpentrufemei.ro.

Săgetător

Horoscop 2018. Cele mai rele femei din zodiac Cel mai important lucru în viață este familia. Din acest motiv, cea mai bună prietenă a acesteia este fie mama, fie... iubitul. Nu trebuie să ai încredere niciodată în ea. Te va trăda fără nicio urmă de regret.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel