EXCLUSIV  Horoscop 18 august: Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Daniela Simulescu: Este foarte important să faceți ceva pentru voi

Sursă foto: Pexels (Andrea Piacquadio)
Sursă foto: Pexels (Andrea Piacquadio)

Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

Horoscop BALANȚĂ

Venus, guvernatorul tău, se simte extraordinar de bine astăzi, este în casa a unsprezecea și casa a unsprezecea în astrologie este de vis. Jupiter este în casa a șaptea, deci să nu aștepți de la partener să îți facă el ceva drăguț, ci du-te tu și cu siguranță și el îți va întoarce favorul la un moment dat. Astăzi e bine să legi noi parteneriate, să faci noi conexiuni și, de fapt, să fii foarte corect azi în tot ceea ce faci. 

Horoscop SCORPION

Un aspect nemaipomenit pe plan profesional. Poți găsi alt loc de muncă, poți renegocia condițiile de la actualul loc de muncă, poți să dai interviuri și să îți dai seama că ți-ar plăcea să lucrezi în alt domeniu. Te salvează colegii într-un alt proiect. Totul e minunat, trebuie doar să ai încredere în tine. 

Horoscop SĂGETĂTOR

E minunat aspectul, mai ales că e vorba de Jupiter, guvernatorul tău, care este în casa a cincea, Venus este în casa a noua. Astăzi cu cât ești mai încrezător, cu atât primești mai multe șanse de la univers. Este ca atunci când cu cât cheltuiești mai mulți bani pentru tine, cu atât Universul te va răsplăti mai mult. E ca și cum ai investi în ceva, dar investești în tine și o să vezi că Universul îți va și da. 

Citește și: Horoscop 18 august 2022: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Vin banii pentru o zodie. Zi excelentă pe plan financiar

Horoscop CAPRICORN

Vorbim aici, în primul și în primul rând de stabilitatea familiei, de stabilitatea financiară. Cu siguranță, dacă ai undeva, trebuie să te asiguri de această stabilitate, dar mai face ceva aspectul ăsta și te invit să îl pui la muncă. Aș face o investiție în casă sau aș începe să mă gândesc ”poate cumpăr noi perdele, poate în camera copiilor nu îmi mai place biblioteca, le cumpăr ceva mai colorat, să le înfrumusețeze viața. Sau mie în grădină mi-ar plăcea să plantez florile alea, mi-ar plăcea să am o grădină plină de ceva anume”. Deci trebuie să te gândești să îți decorezi mediul astfel încât să te facă să te simți bine. 

Horoscop VĂRSĂTOR

Nemaipomenit aspect dacă sunteți într-o relație. Puteți să ștergeți cu guma anumite lucruri care v-au deranjat, puteți să hotărâți cu partenerul să nu mai insistați asupra unor subiecte care vă facă să suferiți, nu neapărat să le evitați, dar să vă dați seama că ați insistat prea mult cu ele. Puteți să ieșiți cu cineva, puteți să cunoașteți pe cineva, e un aspect nemaipomenit. De altfel, v-aș invita astăzi să nu mai stați pe acasă, să vă plimbați. 

Horoscop PEȘTI

Este foarte important să faceți ceva pentru voi, cum ar fi să mergeți la doctor, cum ar fi să vă faceți o procedură de înfrumusețare, cum ar fi să mâncați ceva sănătos astăzi, cum ar fi să mai aruncați lucruri de prin casă sau să vă mai cumpărați lucruri. Venus este în casa a șasea și casa a șasea, să știți, de cele mai multe ori, are și componentă care înseamnă vestimentație. Cu Jupiter în casa a doua poate chiar vă cumpărați ceva nou. 

Urmărește emisiunea integrală aici:

Citește și: Noi previziuni, odată cu tranzitul lui Marte în Gemeni. Schimbări majore pentru Balanță, Scorpion, Pești, Vărsător, Leu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel