EXCLUSIV  HOROSCOP 13 octombrie 2021 pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Previziunile zilei pentru ZODII

foto pixabay/ Horoscop, miercuri, 24 noiembrie 2021
foto pixabay/ Horoscop, miercuri, 24 noiembrie 2021

HOROSCOP. Iată ce au pregătit astrele astăzi, 13 octombrie 2021, pentru zodii. 

VEZI ȘI: EXCLUSIV  Horoscop 13 octombrie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Pierderi, astăzi, în viața unei zodii

Horoscop 13 octombrie BALANȚĂ 

Venus e guvernatorul vostru și se află în casa a treia, în sextil cu Saturn, din casa a cincea. Astăzi, acea efervescență s-ar putea să se mai ducă. Prima senzație este că ceilalți vă blochează sau vă limitează. Parcă nu mai vreți să vorbiți și să vă implicați, simțiți că dați trei pași în spate, iar astăzi este de bine. 

Horoscop 13 octombrie SCORPION

Puteți face o investiție legată de casă, să decorați, să reparați, poate vă cumpărați o casă sau faceți ceva din acest punct de vedere. E minunat și dacă o cană vă cumpărați astăzi. E foarte important să vă înfrumusețați mediul în care locuiți. 

Horoscop 13 octombrie SĂGETĂTOR

Venus e în semnul vostru, Saturn e în casa a treia. Vă ajută acest aspect să nu exagerați în comportament, în înfățișare, în modul în care vă îmbrăcați, în modul în care lucrați, în absolut orice. Aveți echilibru astăzi. Aveați nevoie de el, având și Nodul Sud în semnul vostru. 

Horoscop 13 octombrie CAPRICORN 

Dacă alții vă zic ”mai ieși și tu în lume”, puteți să le spuneți că vouă chiar vă este bine acum acolo în liniștea voastră. Nu cheltuiți mulți bani, nu trebuie să vă prefaceți, să vorbiți mult și chiar vă priește să stați mai în spate astăzi. 

Horoscop 13 octombrie VĂRSĂTOR 

Prietenii voștri, oamenii, anturajul s-ar putea să se simtă limitați de multe dintre părerile și deciziile voastre. E problema lor, nu a voastră. Voi sunteți cu Saturn, ei cu Venus.

Horoscop 13 octombrie PEȘTI 

Venus e în casa a zecea, Saturn în a douăsprezecea. Vedeți unde v-au dus multe dintre tiparele voastre comportamentale până acum. Ar fi și mai bine dacă astăzi ai recunoaște unde nu ai procedat sută la sută cum ar fi trebuit. 

Săptămâna 11-17 octombrie este poate cea mai importantă săptămână din an, a anunțat astrologul Daniela Simulescu. 

”Astrele ne pregătesc treziri la realitate. Trebuie să fim atenți la perioada 11-17 octombrie pentru că în 11 octombrie Saturn își oprește retrogradarea, iar 17 octombrie este ziua în care Jupiter se pregătește să-și oprească retrogradarea. Ambele vor avea loc în semnul Vărsătorului și acest semn vorbește despre adevăr, despre distanțare socială. E clar că săptămâna respectivă ne pune față-n față cu realitatea, nu cu un optimist deșănțat, pe care l-am trăit din mai până-n octombrie. Jupiter și Saturn, care-și opresc retrogradarea, sub semnul Vărsătorului, ne aduc adevărul, realitatea, ceea ce există cu adevărat în viața nostră. Nu mai putem visa.” a spus astrologul Daniela Simulescu, în cadrul emisiunii despre horoscopul săptămânii 11 - 17 octombrie 2021. 

Vezi aici mai mult

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel