EXCLUSIV  Horoscop 13 octombrie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Pierderi, astăzi, în viața unei zodii

Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pixabay
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pixabay

Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

Săptămâna 11-17 octombrie este poate cea mai importantă săptămână din an, a anunțat astrologul Daniela Simulescu. 

”Astrele ne pregătesc treziri la realitate. Trebuie să fim atenți la perioada 11-17 octombrie pentru că în 11 octombrie Saturn își oprește retrogradarea, iar 17 octombrie este ziua în care Jupiter se pregătește să-și oprească retrogradarea. Ambele vor avea loc în semnul Vărsătorului și acest semn vorbește despre adevăr, despre distanțare socială. E clar că săptămâna respectivă ne pune față-n față cu realitatea, nu cu un optimist deșănțat, pe care l-am trăit din mai până-n octombrie. Jupiter și Saturn, care-și opresc retrogradarea, sub semnul Vărsătorului, ne aduc adevărul, realitatea, ceea ce există cu adevărat în viața nostră. Nu mai putem visa.” a spus astrologul Daniela Simulescu, în cadrul emisiunii despre horoscopul săptămânii 11 - 17 octombrie 2021. 

Sunt și vești bune, însă! Oprirea retrogradării lui Saturn, luni, 11 octombrie 2021, vine la pachet cu părți bune: ne ajută să construim, de exemplu, după ce ne aduce cu picioarele pe pământ și ne scoate din visare. Din păcate, spulberă și planuri, ceea ce avem planificat pe termen scurt. Important e să respecți totul. ”Când nu respecți nimic, Saturn dărâmă”, avertizează astrologul Daniela Simulescu.

BERBEC

Vorbim de partea relaţională... Trebuie că astăzi să  mai aşezi lucrurile. Dacă au existat conflicte, dacă trebuie să mergeţi la partaj, aveţi un proces împreună cu partenerul, lucrurile se vor domoli, nu se vor grăbi. Totul depinde de timp.

TAUR

Este vorba despre pierderi, astăzi. Neîncrederea pe care o ai în tine poate fi atinsă de orice. Orice s-ar putea să te provoace. Încearcă să nu fii foarte intruziv, foarte pornit.

GEMENI

Îţi faci planuri cu o persoană iubită sau te reconectezi cu o persoană pe care tu ai plăcut-o. Nu grăbi nimic din punct de vedere relaţional!

RAC

Profesional, este o zi bună. Unii dintre colegii tăi vor reuşi să te canalizeze pe un drum bun.

LEU

Indiferent de stadiul în care te afli cu relaţia actuală, încearcă să iei un obicei şi să îi găseşti o formă practică. Pune-l într-un calendar astfel încât să se întâmple sigur. Luați ceva ce faceţi împreună şi daţi-i un sens în viaţa voastră. Vă va ajuta mult!

FECIOARĂ 

Treburile gospodăreşti vă dau sens, astăzi, sunt ca o terapie. Toate micile obiceiuri vă împlinesc, vă fac să uitaţi de multe probleme.

Previziunile complete, în materialul video de mai jos:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel