EXCLUSIV  HOROSCOP: Urmează cea mai importantă săptămână din 2021, 11-17 octombrie. ”Când nu respecți nimic, Saturn DĂRÂMĂ”

HOROSCOP. Urmează cea mai importantă săptămână din an/ foto pixabay
HOROSCOP. Urmează cea mai importantă săptămână din an/ foto pixabay

HOROSCOP 11-17 octombrie. Săptămâna care urmează este poate cea mai importantă din an, venind cu lecții importante. Doar cine conștientizează realitatea și respectă regulile va putea construi în viitor. 

”Astrele ne pregătesc treziri la realitate săptămâna viitoare. Trebuie să fim atenți la perioada 11-17 octombrie pentru că în 11 octombrie Saturn își oprește retrogradarea, iar 17 octombrie este ziua în care Jupiter se pregătește să-și oprească retrogradarea. Ambele vor avea loc în semnul Vărsătorului și acest semn vorbește despre adevăr, despre distanțare socială. E clar că săptămâna respectivă ne pune față-n față cu realitatea, nu cu un optimist deșănțat, pe care l-am trăit din mai până-n octombrie. Jupiter și Saturn, care-și opresc retrogradarea, sub semnul Vărsătorului, ne aduc adevărul, realitatea, ceea ce există cu adevărat în viața nostră. Nu mai putem visa.” a spus astrologul Daniela Simulescu, în cadrul emisiunii despre horoscopul săptămânii 11 - 17 octombrie 2021. 

”Când nu respecți nimic, Saturn dărâmă”

Sunt și vești bune, însă! Oprirea retrogradării lui Saturn, luni, 11 octombrie 2021, vine la pachet cu părți bune: ne ajută să construim, de exemplu, după ce ne aduce cu picioarele pe pământ și ne scoate din visare. Din păcate, spulberă și planuri, ceea ce avem planificat pe termen scurt. Important e să respecți totul. ”Când nu respecți nimic, Saturn dărâmă”, avertizează astrologul Daniela Simulescu.

”Saturn îți arată ce poți construi, iar Jupiter vine să aprecieze”

”Dacă vezi în pătrățica ta ce ai și cum ai, Saturn îți transmite că ”eu te ajut să faci ce-ți dorești tu cel mai mult, te țin puternic, îți dau durabilitate, rezistență, dar cu condiția ca tu să respecți anumite limite”. Saturn asta face, pune limite, îți arată că ai niște limitări. Ce e foarte interesant e că dacă luni Saturn ne arată limitările și reușim să le conștientizăm, în 18 octombrie Jupiter își va relua mersul direct în Vărsător, venind să aline și să te facă să crești. Sună ciudat, dar Saturn îți arată ce poți construi, iar Jupiter vine să aprecieze că ai făcut ”un etaj” ca la carte și te lasă să mai faci un etaj, pentru că ți-ai învățat lecția și te împinge să mergi înainte, cu optimism.

”Săptămâna care urmează este una dintre cele mai importante din acest an, ne trezește serios” a mai spus astrologul. 

HOROSCOP 11 - 17 octombrie 2021. Vezi/ascultă mai mult în video: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel