Hagi, anchetă internă la Viitorul după dezvăluirile din presă

Hagi, generatia de aur
Hagi, generatia de aur

Hagi a decis demararea unei anchete interne la FC Viitorul după un articol de presă în care a fost identificat un angajat al clubului care postează anonim comentarii incitatoare la ură și chiar injurii.

"Ca urmare a articolelor apărute în această săptămână în Gazeta Sporturilor, FC Viitorul a demarat o anchetă internă pentru a identifica dacă vreunul dintre angajații clubului se face vinovat de dezvăluirile prezentate. În urma finalizării anchetei interne, împotriva persoanelor găsite vinovatese vor lua măsurile disciplinare care se impun," se arată în comunicatul de presă al FC Viitorul Constanța.

Reamintim că publicația a efectuat o anchetă în care ip-urile celor care aveau comentarii incitatoare și cu injurii au fost stocate într-o bază de date și monitorizate permanent. Ancheta avea să releve o surpriză de proporții. Pentru că anumite comentarii erau pozitive doar la adresa Viitorului și a lui Hagi, o adresă de IP a fost amplu monitorizată alături de locația comentariilor. Astfel s-a ajuns la concluzia că respectivele comentarii erau postate mereu din orașele în care Viitorul Constanța se afla în deplasări sau în cantonamente. Din persoanele suspectate au fost excluși jucătorii, redactorii publicației restrângând numărul celor care ar fi putut face respectivele comentarii la doar trei.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel