Ghimbir, turmeric, scorțișoară, condimente care transformă total un preparat

Rodica Mitu / 05 feb 2018 / 18:20 Salveaza PDF Comentarii

Condimentele pot să transforme un preparat, unele dintre ele având și beneficii uimitoare pentru sănătate.

Ghimbir

Nu numai că protejează corpul de cancer, dar s-a dovedit că micşorează tumorile deja existente şi împiedică răspândirea acestora în corp. Gingerolul, o substanţă care se regăseşte în ghimbir, este responsabilă cu acest efect miraculos asupra corpului, se arată într-un studiu apărut în National Center for Biotechnology Information.

Este un adjuvant excelent pentru digestie, favorizând arderea grăsimilor. De asemenea, are un efect de încălzire asupra corpului, astfel că este un condimente excelent în sezonul rece. Ceaiul de ghimbir cu lămâie și puțină miere de albine este foarte sănătos.

Turmeric

Este un condiment cu puternic efect antiinflamator. Conține curcumină, despre care oamenii de știință susțin că este una dintre cele mai puternice substanțe cu efect antioxidant și antiinflamator. Tocănițele cu curry, orezul cu turmeric, laptele vegetal cu turmeric, terciul de ovăz sau ceaiul cu turmeric și ghimbir sunt câteva dintre opțiunile pe care le ai pentru a consuma cât mai des acest condiment.

[citeste si]  

Scorțișoara

Este foarte benefică pentru sănătate, având un efect de încălzire asupra corpului. De asemenea, stimulează arderea grăsimilor, notează eva.ro. Mai mult, are un puternic efect antimicrobian și antifungic. Scorțișoara îndulcește puțin preparatul, astfel că nu mai trebuie să folosești atât de mult zahăr.







loading...
VOTEAZA ARTICOLUL
   Pozitive: +1    Negative: 0

TOP STIRI CELE MAI...


loading...







Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2018 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.
Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

n-nxt.11