George Ivașcu, precizări în cazul controversei cu Tudor Giurgiu și cerșitul de bilete

Tudor Giurgiu
Tudor Giurgiu

În legătură cu articolele de presă referitoare la faptul că producătorul Tudor Giurgiu a declarat că un oficial din Ministerul Culturii „a cerşit bilete la film", Ministrul Culturii și Identității Naționale, George Ivașcu, a întreprins următoarele măsuri:

Ținând seama de faptul că aspectele sesizate de producătorul Tudor Giurgiu și preluate de mass media aduc atingere prestigiului Ministerului Culturii și Identității Naționale, a fost sesizată Comisia de disciplină pentru demararea procedurilor legale în acest caz.

Tudor Giurgiu, producătorul „Moromeţii 2", a spus că un director de la Ministerul Culturii a solicitat patru invitaţii la premiera de gală a filmului, catalogându-l insolent.

”Din nou, despre cerşetorii de invitaţii, din categoria dregătorilor de neam şi ţară. Ieri, colegele de la birou primesc un telefon de la un consilier din Ministerul Culturii. Dorea sa vorbească cu „cineva„ despre invitaţii la premiera Moromeţii 2 de săptămîna viitoare. Colegele au insistat să trimită un email. Şi vine mailu': „Salut, te rog să îmi confirmi cele 4 invitaţii pe numele Ioan Matei la premiera de luni, 5 noiembrie, de la Sala Palatului„. Am citit şi am ramas perplex: wtf is Ioan Matei şi de unde manierele astea? Parcă-l auzeam dispunînd din adâncurile cabinetului către consilier: „Fă şi tu rost de ceva invitaţii, ce stai aşa degeaba? Cum adică nu ne-au trimis? Să ne dea!„ Pentru că sunt şef. Şerif. Boss. Pentru că mi se cade", a scris Tudor Giurgiu pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel