EXCLUSIV  Gelu Niţu: "Mi-e jenă, dar îmi iau inima-n dinţi şi spun" - VIDEO

Actorul Gelu Nițu a vorbit într-un interviu pentru DC News despre premierele din ultima vreme, dar şi despre o mică problemă pe care a avut-o cu cronicarii de teatru.

Fiind vară, este de aşteptat ca stagiunile teatrale să se închidă peste tot, în aşteptatarea unui nou sezon şi a unor noi premiere:

"Am avut o stagiune bogată, sunt fericit. Ultimii 3-4 ani au fost foarte bogaţi, ceea ce la vârsta mea nu se întâmplă în mod curent, dar uite că eu sunt un norocos. Stagiunea asta, ca să fiu mai exact, am ieşit la teatrul "UnTeatru" - patronat de soţii Andrei şi Andreea Grosu, regizori amândoi - cu o piesă americană de Sam Shepherd în regia lui Toma Dănilă. Dacă ar fi să ne luăm după cronici - mi-e jenă să vorbesc despre lucruri care îmi sunt favorabile - dar, asta e, îmi iau inima-n dinţi şi spun: au apărut deja 10-11 cronici şi toate sunt la superlativ. Şi spun asta ca să-i incit pe cititori dvs. să vină să vadă spectacolul: "Vârstele Lunii" se cheamă şi se joacă la "UNTEATRU". Astăzi, sâmbătă, este spectacol", ne-a mărturisit actorul.

"Un teatru independent nu închide pe timpul verii. Teatrele de stat îşi închid stagiunile, ca în fiecare an, pentru o vacanţă binemeritată. Anul acesta am mai avut două premiere, cu soţii Grosu, cu care anul trecut tocmai terminasem la Odeon "Pescăruşul" lui Cehov, unde am plăcerea să joc rolul lui Dorn, iar anul acesta, în mai, am avut premieră tot cu ei, tot la Teatrul Odeon, cu "Jocul de-a Vacanţa" a lui Mihai Sebastian. Spectacolul durează o oră şi zece minute, aşa că nu vă fie frică, veniţi la spectacol, că nu vă ţinem mult", a povestit actorul Gelu Niţă.

Mai multe despre meseria de actor şi premierele pe care le-a avut în ultima vreme puteţi asculta în interviul de mai jos:

VIDEO

Vezi şi: "Vârstele lunii". Gelu Nițu: Joc pe 1 iulie. Nu trebuie să ratați. Video

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel